Video

Α. Φειδοπιάστης: Μήνυμα νίκης η παρουσία του κόσμου στη φετινή πίτα της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή – VIDEO

Ο χώρος του εντευκτηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελισσίων αποδείχθηκε μικρός για να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, το πρωινό της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019. Κάτι που, όπως ήταν φυσικό, χαροποίησε ιδιαίτερα τον επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιο δήμαρχο Πεντέλης Αντώνη Φειδοπιάστη, ο οποίος μίλησε για «μήνυμα νίκης» που στέλνουν οι πολίτες των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Ο επικεφαλής της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης.

Ο κ. Φειδοπιάστης μίλησε, επίσης, για την ανάγκη να μπει τέλος στη «στασιμότητα» στην οποία έχει καταδικαστεί ο Δήμος τα τελευταία χρόνια και να γίνει μια πραγματικά «νέα αρχή», που θα έχει στο επίκεντρο τον Δημότη. «Ο Δήμος θα πρέπει να είστε όλοι εσείς», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, προσθέτοντας ότι στόχος της δημοτικής ομάδας του είναι να κάνει τις τρεις Δημοτικές Ενότητες «σύγχρονες, λειτουργικές και φιλικές στον πολίτη».

Ανδρέας Νεφελούδης, Κώστας Κοσοβίτσας, Ελένη Αυλωνίτου ανάμεσα στις πολλές «επίσημες» παρουσίες.

Την αρχική εισήγηση του κ. Φειδοπιάστη ακολούθησαν χαιρετισμοί εκ μέρους της βουλευτού Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου, του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη (σ.σ.: μετέφερε και τα ευχάριστα νέα για το μέλλον του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού – ΝΙΕΝ, στα Μελίσσια), του μέλους της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πεντέλης της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Μπούρα και του πρώην δημάρχου Ν. Πεντέλης Κώστα Κοσοβίτσα.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης παρουσίασε τους μέχρι σήμερα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τις πέντε νέες «συμμετοχές», αυτές των Καίτης Αποστολίδου, προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ECPC), Μαίρης Δούκα, Κατερίνας Καλογεράκη, Δημήτρη Κύρωση και Κώστα Τζάντζαλου.

Μικρό αποδείχθηκε το ΔΑΚ Μελισσίων για την εκδήλωση της παράταξης.

Και η παρουσίαση έκλεισε με τον κ. Φειδοπιάστη να καλεί στο βήμα το «βαρύ πυροβολικό», όπως το χαρακτήρισε, δηλαδή την ομάδα των νυν δημοτικών συμβούλων Δημήτρη Αποστολάκου, Βασίλη Μπούρα, Κώστα Καλλιανιώτη και Ευαγγελίας Μπουσίου, επιφυλάσσοντας για τον καθένα μια ιδιαίτερη αναφορά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet