Διαμαρτυρία για την προστασία της βίλας Κεφαληνού – Στο Δ.Σ. Χαλανδρίου θα τεθεί το θέμα
Κοινωνία

Διαμαρτυρία για την προστασία της βίλας Κεφαληνού – Στο Δ.Σ. Χαλανδρίου θα τεθεί το θέμα

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της πρωτοβουλίας πολιτών για την υπεράσπιση των διατηρητέων της πόλης του Χαλανδρίου στον κήπο της βίλας Κεφαληνού.

Η παράταξη Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία επισημαίνει σχετικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

Στο αρχικό κάλεσμα της δημοτικής κίνησης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία για τη συγκρότηση της Επιτροπής συντάχθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις Χαλάνδρι Ενάντια – Πρωτοβουλία Πολιτών και Χαλάνδρι – Μια πόλη για να ζεις οι οποίες συμμετείχαν στη συγκέντρωση, ενώ στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε και η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση.

Οι διοργανωτές ανάρτησαν πανό περιμετρικά του ακινήτου.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, αποδεχόμενοι την πρόταση των Άγγελου Νταβία και Δημήτρη Λέρτα, συγκρότησαν ανοιχτή επιτροπή πολιτών χωρίς τη συμμετοχή εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων η οποία θα παρευρεθεί την Τετάρτη στο Δημοτικό συμβούλιο όπου θα τεθεί το θέμα προ ημερησίας διάταξης και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης προσήλθε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Έλενα Χριστούλη και τον νομικό του σύμβουλο Πολύδωρο Τακόπουλο, ο οποίος ύστερα από διάλογο με τους παρευρισκόμενους και έντονη αντιπαράθεση στα όρια με τον Άγγελο Νταβία, κάλεσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε σύσκεψη την Τρίτη το μεσημέρι για τον καθορισμό της στάσης του Δήμου, ώστε να προστατευθεί το διατηρητέο και να περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν:

Οι επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων Θωμάς Γιώργος, Γρηγόρης Καλομοίρης και Άγγελος Νταβίας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι: Κώστας Αγγελής εκπροσωπώντας την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας (με επικεφαλής τον Γιώργο Κουράση), Πόπη Φασίτσα, Θεόδωρος Αλεξίου, Τάσος Ευσταθίου, Θανάσης Κιούσης από την παράταξη Χαλάνδρι Ενάντια – Πρωτοβουλία Πολιτών, ο ανεξάρτητος Θωμάς Βαρδουλάκης.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιάννη Σγουρό, Σ. Αδαμόπουλος και Αντώνης Δουκιατζάκης.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού & Επιστημονικού Συλλόγου ΑΡΓΩ, Στέφανος Καμπάς.

Ο γραμματέας της ΔΟΜ του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιάννης Διακάτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet