Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Εξαιρετικού ενδιαφέροντος ομιλία του Ν. Λυγερού στον Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου Αμαρουσίου

0
376 Προβολές

Στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου η ομιλία του Νίκου Λυγερού με θέμα «Νοημοσύνη και Πίστη».

Η Αγάπη, η Προσφορά χωρίς «αντίδωρο», το Φως, η δοτικότητα του Φωτός, το άτομο που γίνεται  Άνθρωπος… και τόσα άλλα αναπτύχθηκαν από έναν πολυπράγμονα πνευματικό άνθρωπο.

Την ομιλία παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον και επίσημοι προσκεκλημένοι και συγκεκριμένα:

Από τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα Ευάγγελος Δημητρέλλος.

Από τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Πάνος Βραχνός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, μέλος Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Κατερίνα Ιωάννου, μέλος Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Γιούλα  ΜπάρλαΚατερίνα Παραγιουδάκη, Παναγιώτης ΜαρκέτοςΘωμάς ΜπιλιόρογλουΑναστασία Μπάρλα, Ελένη Θωμά.

Από τον συνδυασμό Νέα Αρχή – Η Πόλη Αλλάζει, ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Αλέξης Μακρής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κάτια Ζήση και Φαίδων Βόβολης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up