Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ο αθλητισμός δεν είναι είδος πολυτελείας
Αθλητισμός

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ο αθλητισμός δεν είναι είδος πολυτελείας

Ο δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης το 2019 Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ανταποκρίθηκε στις προσκλήσεις των αθλητικών σωματείων της  περιοχής και παρευρέθηκε, μαζί με στελέχη του δημοτικής κίνησης Συμμαχία Πολιτών, στις εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας τους για το νέο έτος.

Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία μετά τις ευχές να δηλώσει την υποστήριξή του στο έργο που κάνουν οι σύλλογοι και στην ανάγκη να δοθεί από πλευράς Δήμου βάρος στις αθλητικές υποδομές. «Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά δυστυχώς τόσα χρόνια δεν είδαμε λύσεις. Οι νέοι, οι γονείς, τα σωματεία ακούνε κάθε φορά υποσχέσεις. Αλλά τις έχουν βαρεθεί. Ο αθλητισμός είναι ένας χώρος πολύ ζωτικός και θα  τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στο θέμα των υποδομών και στα προγράμματα “Άσκησης για Όλους”. Ο αθλητισμός δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά κοινωνικό αγαθό» τόνισε ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρακόπουλος σε δηλώσεις του είπε: «Χωρίς καμιά διάθεση αντιπολίτευσης, γιατί ο αθλητισμός δεν προσφέρεται για μικροπολιτική, έχουμε όλοι υποχρέωση να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Και όχι μόνο υποσχέσεις. Οι νέοι τα τελευταία χρόνια από λόγια έχουν χορτάσει».

Ακολούθως πρόσθεσε:

«Γιατί δεν μπορεί το Στάδιο της Πεύκης να είναι τα τελευταία χρόνια στα χάλια του και να προσπαθεί η δημοτική αρχή παραμονές των εκλογών να καλύψει την ανεπάρκειά της. Το στάδιο θα ήταν έτοιμο από το 2015!  Τα ίδια συμβαίνουν και με το διαδημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στα σύνορα Λυκόβρυσης Μεταμόρφωσης, που είναι απαράδεκτο, που κι αυτό ΘΑ …γίνει. Για το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης δεν υπάρχουν λόγια. Από το 2003 είναι στο έλεος του Θεού, αφού ούτε ο κ. Φωκιανός στα 12 χρόνια έβαλε ένα καρφάκι ούτε και ο απερχόμενος κ. Μαυρίδης ασχολήθηκε σοβαρά. Θύματα είναι όλα τα παιδιά της Λυκόβρυσης. Τώρα πληροφορούμεθα ότι κάποιοι μαγειρεύουν στο παρασκήνιο άλλες λύσεις. Γιατί άραγε; Την ίδια ώρα βεβαίως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για να βρεθεί χώρος στην επιτραπέζια αντισφαίριση με τις τόσες επιτυχίες, ενώ οι υποσχέσεις για το περίφημο μπαλόνι της γυμναστικής καλά κρατούν».

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του Α.Ο.Λυκόβρυσης (ποδόσφαιρο), που είναι πολύ κοντά στην άνοδο, της Αθηνάς Μαγκουφάνας (βόλεϊ, επιτραπέζια αντισφαίριση) που διοργάνωσε με επιτυχία πριν από λίγες ημέρες το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, της «Αναγέννησης», ενός νέου αλλά σωστά οργανωμένου σωματείου στον στίβο, του «Αστέρα», που εντυπωσιάζει το πανελλήνιο με το τραμπολίνο και του ιστορικού Α.Ο. Πεύκης, ο οποίος, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, «ζει το δράμα του σταδίου της Πεύκης».

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του ΚΑΟΛ (μπάσκετ) ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος εκπροσωπήθηκε από στέλεχος της παράταξης γιατί την ίδια ώρα ήταν η κοπή της πίτας της Συμμαχίας Πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet