Ακαδημία ενηλίκων βόλεϊ ξεκινάει ο Α.Σ. Παπάγου
Αθλητισμός

Ακαδημία ενηλίκων βόλεϊ ξεκινάει ο Α.Σ. Παπάγου

Ένα νέο προπονητικό εγχείρημα ξεκινάει ο Α.Σ. Παπάγου. Έπειτα από εκφρασμένη επιθυμία πολλών ατόμων που είτε έχουν παλαιότερα παίξει είτε αγαπούν το βόλεϊ και θέλουν να μάθουν να παίζουν, ο σύλλογος και το τμήμα βόλεϊ δημιουργούν ακαδημία εκμάθησης βόλεϊ για ενήλικες («μη ενεργών»). Η ομάδα θα απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες ανεξαρτήτως επιπέδου. Κοινός παρονομαστής όλων των ενδιαφερομένων είναι η αγάπη για το άθλημα.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Παπάγου – Χολαργού (ΔΟΠΑΠ) είτε στο κλειστό του Παπάγου είτε στο κλειστό του 1ου Λυκείου Παπάγου, Τετάρτη, Παρασκευή βράδυ και Σαββατοκύριακα απόγευμα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των χώρων.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στα ενδιαφερόμενα άτομα με την έναρξη των προπονήσεων.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο κλειστό του Παπάγου (Νευροκοπίου 4, Παπάγου), με ώρα συγκέντρωσης 21:45. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον σύλλογο με τους εξής τρόπους: τηλέφωνα 6945 756869 – 6945, 878770,  email [email protected] και inbox στο https://www.facebook.com/acpapagouvolleyball/.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet