Ν. Χιωτάκης: Ενώνουμε δυνάμεις για να φέρουμε μια δημιουργική αλλαγή στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτική

Ν. Χιωτάκης: Ενώνουμε δυνάμεις για να φέρουμε μια δημιουργική αλλαγή στον Δήμο Κηφισιάς

Τον συνδυασμό του, +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, παρουσία εκατοντάδων πολιτών.

Όπως επισημαίνει η παράταξη: Με ενθουσιασμό και με τη βεβαιότητα της πολιτικής αλλαγής στον Δήμο Κηφισιάς οι εκατοντάδες πολίτες που παρευρέθηκαν στο νέο ξεκίνημα του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη έστειλαν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα για μια δημιουργική ανατροπή και μια δημιουργική αλλαγή στο τιμόνι του Δήμου. Η μεγαλειώδης προσέλευση των ενεργών πολιτών, συστρατεύεται σ΄ ένα όραμα και έναν στόχο!

Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διασφαλίσουμε ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα προκύψει μια νέα δημοτική Αρχή, που θα μπορεί να εγγυηθεί την αναπτυξιακή επανεκκίνηση των προαστίων μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης στην ομιλία του έδωσε το στίγμα της επόμενη ημέρας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι:

Εκατοντάδες πολίτες στην παρουσίαση του συνδυασμού του Ν. Χιωτάκη

«Στο δικό μας σχέδιο, ο Δήμος μας, η Εκάλη, η Νέα Ερυθραία και η Κηφισιά, θέλουμε να είναι το πιο καθαρό προάστιο της Αττικής, πρωταθλητής στην ανακύκλωση και πρωταγωνιστής στην Κυκλική Οικονομία. Θέλουμε να είμαστε ο πιο πράσινος Δήμος της χώρας. Να διαφυλάξουμε τον προαστιακό μας χαρακτήρα, χωρίς να υποβαθμίσουμε την αξία των περιουσιών των συμπολιτών μας. Θέλουμε να ζούμε σε προάστια που θα είναι φωτεινά κι ασφαλή. Να διασφαλίσουμε μέσα από τις παρεμβάσεις και τα έργα μας τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών, να οργανώσουμε καλύτερα τη στάθμευση, να διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας με σεβασμό στα άτομα με προβλήματα κίνησης. Θέλουμε να είμαστε Δήμος που θα αναδεικνύει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ως τα ιστορικά στοιχεία της δικής του ταυτότητας. Να είμαστε Δήμος της ανθρωπιάς, της ζεστής αγκαλιάς και της κοινωνικής αλληλεγγύης για όλους. Στηρίζοντας στην πράξη αυτούς που έχουν ανάγκη, οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι λίγοι.

»Θέλουμε ο Δήμος Κηφισιάς να είναι Δήμος της νέας γενιάς. Θέλουμε και μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και όλα τα προγράμματα που υπάρχουν, για να δημιουργήσουμε στην πόλη μας περισσότερες θέσεις εργασίας. Να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα ως τόπος και να τα μετατρέψουμε σε ευκαιρίες για δουλειές. Τέλος, θέτουμε ως προτεραιότητα, να αυξήσουμε την περιουσία της πόλης και των συμπολιτών μας. Κι αυτό θα γίνει με νέα έργα που θα εκτελεστούν, με νέες υποδομές που θα προσθέσουμε σε αυτές που ήδη υπάρχουν, τις οποίες θα αναβαθμίσουμε».

Καταλήγοντας ο κ. Χιωτάκης τόνισε ότι: «Δημιουργούμε μια νέα ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη συνεννόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης με ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις που μπορεί αποδεδειγμένα να παράγει έργο. Καλούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, τις κινήσεις πολιτών, τον κάθε Δημότη και ιδιαίτερα τους νέους σε διάλογο, ενότητα και κοινή δράση».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών δυτικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών Βορείου Τομέα Γιάννης Παπαθανασίου, οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Αθηνών Βόρειου Τομέα, Ιωάννα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη, Βασίλειος Ξυπολυτάς, Νίκος Κωστόπουλος, Νίκος Ρωμανός, καθώς και ο ομότιμος καθηγητής και πρώην πρύτανης της ΑΣΟΕΕ, Γιώργος Χιώτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς, Πάνος Ραυτόπουλος, Δημήτρης Λιανός, Καλλιόπη Αλαξενδρίδη-Πάστρα, Ευγενία Παπαδήμα, καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet