Κέφι και πολιτικά μηνύματα στον αποκριάτικο χορό της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη
Πολιτική

Κέφι και πολιτικά μηνύματα στον αποκριάτικο χορό της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη

Με γιορτινή διάθεση, κέφι, γλέντι και χορούς, αλλά και με ξεκάθαρα πολιτικά μηνύματα κύλησε ο αποκριάτικος χορός της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη του υποψηφίου δημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019.

Η αίθουσα δεξιώσεων του Κέντρου «Ευοίωνος» γέμισε ασφυκτικά, ενώ από νωρίς το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, η βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνη Παιδείας και Έρευνας της Ν.Δ., Νίκη Κεραμέως, ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ., Νίκος Κωστόπουλος, εκπρόσωποι της Β4 ΝΟΔΕ, οι Τοπικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛ. κι ακόμα  ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστας Πανταζής, ο επίσης υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. και συνάμα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Μάκης Παπαμαργαρίτης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού από τη Νέα Ιωνία, Νίκος Δακουτρός, Αιμιλία Νικολαΐδου και Ηλίας Κόκκαλης, ο επίσης Ιωνιώτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσαγκόλης με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη κι ακόμη οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού Γιώργος Ντούρος και Κώστας Κανελλάκης.

Χαρακτηριστική του κλίματος ήταν η στιγμή που ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργος Καμίνης και η τομεάρχης Παιδείας και βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως έσφιξαν θερμά τα χέρια ενώπιον του επικεφαλής της παράταξης  Παναγιώτη Μανούρη, για να σηματοδοτήσουν, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, την ευρύτερη συσπείρωση των πολιτικών τους δυνάμεων στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Νέας Ιωνίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε με το ίδιο κέφι και την καλή διάθεση να «σκύψουν όλοι στα προβλήματα της πόλης, ξεκινώντας με μία ψήφο ευθύνης που θα δώσει πρόκριμα στην παράταξή του από την πρώτη Κυριακή των εκλογών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet