Στήριξη του Ηλία Κατσαρού από τον πρ. δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Βάζο
Πολιτική

Στήριξη του Ηλία Κατσαρού από τον πρ. δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Βάζο

Τη στήριξή του στην παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό δηλώνει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Βάζος.

Σε σχετική επιστολή του σημειώνει:

Ονομάζομαι Βάζος Στέλιος, γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα στην Πεύκη. Σήμερα είμαι συνταξιούχος, αλλά ταυτόχρονα ενεργός και κοινωνικά δραστήριος πολίτης. Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και Πεύκης, καθώς και υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης. Η μακρά αυτοδιοικητική μου συμμετοχή και εμπειρία μου δείχνουν τον δρόμο για τη σημερινή επείγουσα αναγκαιότητα. Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης χρειάζεται μια νέα αρχή, με νέους ανθρώπους, με νέες αντιλήψεις, με συλλογικότητα και πνεύμα συνεργασίας στην βάση προγραμματικών αρχών.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιτέλους κάτι νέο δημιουργείται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ένας νέος πολίτης του Δήμου ο Ηλίας Κατσαρός βγαίνει μπροστά, ως επικεφαλής μιας πολυσσυλλεκτικής δημοτικής παράταξης και αναλαμβάνει την ευθύνη να την οδηγήσει στη μάχη των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Φτάνει πια η διαρκής, κουραστική ανακύκλωση των γνωστών παραγόντων οι οποίοι κάθε φορά, λίγο πριν τις εκλογές διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο που θα διασφαλίσει την εκλογή τους και την παρουσία τους στη νομή της τοπικής εξουσίας. Αποδείχθηκε ότι είναι ικανοί για τα πάντα και παντελώς ανίκανοι και ακατάλληλοι για Έργο και Κοινωνική Προσφορά. Αυτή η συμπεριφορά είναι απορριπτέα, διώχνει τους δημότες από τα κοινά, βοηθά μόνον μηχανισμούς και συμφέροντα.

Τάσσομαι ανεπιφύλακτα στο πλευρό του Ηλία Κατσαρού και της άξιας ομάδας του και καλώ τους προοδευτικούς συμπολίτες μου να δώσουμε από κοινού τον καλό αγώνα για συνεργασία με αρχές, για μια νέα δημοτική Αρχή, για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet