Συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Λ. Κοντουλάκου στη Νέα Πεντέλη
Πολιτική

Συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Λ. Κοντουλάκου στη Νέα Πεντέλη

Συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Νέας Πεντέλης πραγματοποίησε ο συνδυασμός Μπροστά Μαζί χθες, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στο ζαχαροπλαστείο «Μπάκας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης, Λευτέρης Κοντουλάκος, παρέθεσε, στην αρχική εισήγησή του, την πρόταση του συνδυασμού Μπροστά Μαζί για τη Νέα Πεντέλη, παρουσιάζοντας τις θέσεις του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Πήρε θέση για μια σειρά ζητημάτων (λειτουργία της πλατείας, λαϊκή αγορά, γήπεδο Νεοπεντελικού, για τον βρεφονηπιακό στην 25ης Μαρτίου, για την αξιοποίηση και ανάδειξη του βουνού, για την ασφάλεια κ.ά.), ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση με τους πολίτες στην οποία αναδείχθηκαν ζητήματα. Ζητήματα όπως, σύμφωνα με την παράταξη, η κακή κατάσταση των παιδικών χαρών, η δημοτική συγκοινωνία, οι ελλείψεις στην πολιτική προστασία, η ελλιπής φύλαξη των σχολείων, η ανακύκλωση και άλλα πολλά που υποβαθμίζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Αποσπασματικά έργα, μπαλώματα, κουκουλώματα και φθηνές προεκλογικές εξαγγελίες μην περιμένετε από εμένα. Αποφάσισα να αλλάξω τα πράγματα, αποφάσισα να εκσυγχρονίσω τον Δήμο και αυτό θα κάνω, ακόμα κι αν έχει πολιτικό κόστος. Δεν είναι στη λογική μου να είμαι αρεστός, αλλά χρήσιμος στην πόλη και τους πολίτες».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκε, όπως επισημαίνει η παράταξη, το έλλειμμα διαλόγου, επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς της πόλης και κυρίως ανάμεσα στη διοίκηση και τους πολίτες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συνομιλία μεταξύ του προέδρου του Νεοπεντελικού, κ. Τσεβά και του πολίτη του Δήμου κ. Σιώρη, ενός ενεργού πολίτη που εδώ και καιρό δίνει, μαζί με άλλους Νεοπεντελιώτες, τον αγώνα για την αναβίωση της λίμνης Θάλωσι. Κατά τη συζήτηση αναδείχθηκε η καλή πρόθεση συνεργασίας και συμπόρευσης για την ολοκληρωμένη ανάπλαση του χώρου της λίμνης Θάλωσι σε έναν ενιαίο, ανοιχτό και προσβάσιμο απ΄ όλους χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων και αναψυχής με μερική αναβίωση της λίμνης, βάσει, όπως επισημαίνει η παράταξη, του σχεδίου που πρότεινε ο Λευτέρης Κοντουλάκος ως βάση διαλόγου, παρουσία μάλιστα και του πολίτη του Δήμου κ. Παπαδιά, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων και στέλεχος του Δασαρχείου Πεντέλης.

Ο συνδυασμός Μπροστά Μαζί και ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα τις θεματικές ομιλίες και συζητήσεις με φορείς και συμπολίτες μας, καθώς είναι κοινή πεποίθηση πλέον ότι μόνο όλοι Μαζί μπορούμε να πάμε Μπροστά.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Τζεβελέκας Βασίλης

    Λόγω του ότι ο Πρόεδρος του ΔΣ του Νεοπεντελικού Γιώργος Τσεβάς δεν διαθέτει λογαριασμό facebook, σας μεταφέρω αυτούσια την παρακάτω δήλωσή του:

    Προς αποσαφήνιση ορισμένων ζητημάτων και αποκρυστάλλωση της αλήθειας, δηλώνω τα εξής σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για τη θέση μου σχετικά με το γήπεδο της Νέας Πεντέλης. Όντως παραβρέθηκα σε συγκέντρωση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Πεντέλης κ. Κοντουλάκου, καθώς στο πλαίσιο επικοικοδομητικής συζήτησης σχετικά με το γήπεδο, ήθελα να ακούσω τις απόψεις του. Όταν στη συγκέντρωση αυτή παρουσιάστηκε ως πλάνο η ανάπλαση του χώρου του Θάλωσι, με τη δημιουργία χώρου πολλαπλών χρήσεων, η οποία θα περιλαμβάνει γήπεδο διαστάσεων 5Χ5, έλαβα το λόγο και ξεκαθάρισα ως Πρόεδρος του Νεοπεντελικού, ότι η θέση του σωματείου είναι η ανάπλαση του χώρου, που θα περιέχει γήπεδο 11Χ11 και ΜΟΝΟΝ!!! Επίσης ξεκαθάρισα ότι τις ώρες που δεν θα χρησιμοποιείται το γήπεδο για προπονήσεις της ομαδας, θα μπορεί να χρησιμοποιείται από τους πολίτες. Τίποτα λιγότερο. Αυτή είναι η επίσημη θέση μου και οτιδήποτε διαφορετικό έχει γραφτεί ή έχει ακουστεί σε καφενειακού τύπου συζητήσεις, το διαψεύδω κατηγορηματικά. Υπάρχει και σχετικό βίντεο από την συγκέντρωση, το οποίο επικαλούμαι και στο οποίο περιλαμβάνεται η δήλωσή μου για δημιουργία γηπέδου 11Χ11 και ΜΟΝΟΝ!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet