Νέα δωρεάν διανομή μπλε κάδων ανακύκλωσης για τους Ηρακλειώτες
Ποιότητα Ζωής

Νέα δωρεάν διανομή μπλε κάδων ανακύκλωσης για τους Ηρακλειώτες

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει τη διεύρυνση της «συμμαχίας» με τους κατοίκους για την προώθηση της Ανακύκλωσης στην πόλη. Μετά τις πρώτες άκρως επιτυχημένες δράσεις, ο Δήμος διανέμει και πάλι ακόμα ένα πακέτο δωρεάν μπλε οικιακών κάδων ανακύκλωσης για να μπορέσουν οι πολίτες να μαζεύουν ευκολότερα τα ανακυκλώσιμα υλικά στο ίδιο τους το σπίτι. Η νέα παρτίδα κάδων θα διατεθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη (υπόγεια διάβαση σταθμού ΗΣΑΠ) από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Η χρήση του κάδου είναι πολύ απλή, αναγράφεται άλλωστε τόσο πάνω στον ίδιο τον κάδο, όσο και στο ενημερωτικό φυλλάδιο που μοίρασε ο Δήμος σε όσους τον προμηθεύτηκαν. Συγκεκριμένα, ο πολίτης παραλαμβάνει τον κάδο σε flat μορφή (φυσικά και ο ίδιος κατασκευασμένος από ανακυκλώσιμα υλικά), τον συναρμολογεί στο σπίτι του με λίγες απλές κινήσεις και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και ο κάδος είναι έτοιμος για χρήση.

Στον μπλε κάδο οικιακής ανακύκλωσης πετάμε: χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, σίδερο λευκοσίδερο, συσκευασίες από χαρτόνι. Δεν ανακυκλώνονται: χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, μικρά κομματάκια χαρτί, αφρολέξ, φελιζόλ, καλαμάκια.

Προσοχή, δεν πετάμε τον ίδιο τον κάδο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet