Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας για το νέο έτος ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας για το νέο έτος ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, βρέθηκε κοντά σε φορείς της πόλης που έκοβαν τις πίτες τους για το νέο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος βρέθηκε στην κοπή πίτας του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης, που έλαβε χώρα στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» και του Συλλόγου Ηπειρωτών Λυκόβρυσης στο Ίδρυμα Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά συμμετείχα στις εκδηλώσεις για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, που διοργάνωσαν φορείς και σύλλογοι της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Ως δημοτική Αρχή προσπαθούμε να δίνουμε το “παρών” σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες, αλλά κυρίως να είμαστε έμπρακτα δίπλα τους, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, με συνεργασίες, τόσο με τον Δήμο, όσο και με τα Νομικά μας Πρόσωπα. Αναμφισβήτητα οι ενορίες του Δήμου μας, αλλά και οι αεροπρόσκοποι και οι δραστήριοι εθνικοτοπικοί μας σύλλογοι πρωταγωνιστούν στην κοινωνική ζωή της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet