Θήβα: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση ανηλίκων σε γυναίκα με στόχο τη ληστεία
Επικαιρότητα

Θήβα: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση ανηλίκων σε γυναίκα με στόχο τη ληστεία

Σοκάρουν οι εικόνες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε κατάστημα της οδό Αγίου Αθανασίου, ένα από τα κεντρικά σημεία της Θήβας.

Το περιστατικό σημειώθηκε, μέρα μεσημέρι, στο Πυρί της Θήβας, δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό. Η γυναίκα κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου. Κινείται παράλληλα στον δρόμο προκειμένου να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Οι πέντε ανήλικοι Ρομά που «χτένιζαν» για αρκετή ώρα την περιοχή, κάνουν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ δευτερόλεπτα μετά τη στάση του λεωφορείου και όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης. Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία, όπως φαίνεται στις εικόνες, πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι κατόπιν εντολής εφοδιάζονται με πέτρες με στόχο να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία. Εκεί ξεκινά το μαρτύριο της γυναίκας.

Οι δύο μεγαλύτεροι με μανία επιτίθενται στη γυναίκα αποφασισμένοι να της αρπάξουν την τσάντα. Οι γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται. Από τις φωνές της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας ληστεία, ληστεία πιάστε τους.

Οι ανήλικοι δεν πτοούνται. Ρίχνουν τη γυναίκα στον δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα. Από το σημείο διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο. Εκεί ανέλαβαν δράση οι μικρότεροι, πετώντας πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και κινούμενοι απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού. Ο οδηγός εγκαταλείπει το σημείο.

Οι μεγαλύτεροι καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας, τα οποία νωρίτερα ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet