Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Παρουσία εκατοντάδων φίλων και δημοτών έγινε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 η κοπή της πίτας της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

«Σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου και τα στελέχη του υποδέχτηκαν τους συμπολίτες μας που έδωσαν δυναμικά το “παρών”», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ευλογία που τέλεσε ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης. Εν συνεχεία πήρε τον λόγο ο κ. Οικονόμου, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον πατέρα Σταύρο για την ευλογία του και τις ευχές του και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, σημείωσε: «Θέλω, με αφορμή την κοπή της πίτας μας, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους κάθε καλό σε εσάς και τις οικογένειές σας και το 2019 να είναι για όλους μας τυχερό! Με μια μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μαΐου, για να μπορέσουμε να βάλουμε την πόλη μας, την Αγία Παρασκευή, σε μια νέα πορεία! Να κάνουμε μία Νέα Αρχή, μία Νέα Επιλογή, για να δώσουμε στην πόλη μας ελπίδα και προοπτική».

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου ανέφερε:

«Τους μήνες που είμαστε σε αυτό εδώ τον χώρο έχουν περάσει εκατοντάδες συμπολίτες μας. Άνθρωποι με ειλικρινές ενδιαφέρον για την πόλη μας, που θέλουν να τη δουν καλύτερη. Και μοιράζονται μαζί μας τις ανησυχίες τους. Πολίτες που θέλουν την πόλη μας καλύτερη, που προσβλέπουν σε εμάς να γίνουμε ο καταλύτης της αλλαγής που έχει ανάγκη η Αγία Παρασκευή. Να ξεκολλήσουμε την πόλη μας από τη σημερινή κατάσταση παρακμής, από τη στασιμότητα και να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή για την πόλη μας, τις γειτονιές μας.

»Οι πολίτες αυτοί κάθε μέρα αυξάνονται και είμαι σήμερα περήφανος που ο συνδυασμός μας γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατός. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανακοινώσουμε πολλά νέα στελέχη και υποψηφίους. Η Νέα Αρχή γίνεται σημείο αναφοράς των όσων διαδραματίζονται στην πόλη μας. Γιατί εκφράζει ένα ισχυρό αίτημα των Δημοτών: να γυρίσουμε σελίδα. Διότι όλοι και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι αν ανακυκλώνουμε τα ίδια πρόσωπα, θα ανακυκλώνουμε τα ίδια προβλήματα, που ταλανίζουν χρόνια την πόλη μας.

]Όταν ξεκινήσαμε, μαζί με λίγους φίλους και συνεργάτες, αυτή την ωραία προσπάθεια, ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Ξέρω ότι η δική μας κίνηση ξεβολεύει πολλούς. Και κάποιους που δεν μπορούν να καταλάβουν πότε κλείνει ένας κύκλος. Το έχω ξαναπεί και θα το επαναλάβω: οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός που πολιτεύεται, πόσο μάλλον οι προσωπικές του εμμονές, είναι δευτερεύοντα ζητήματα. Τους πολίτες τους απασχολεί η ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Όχι τα προβλήματα και οι φιλοδοξίες των μόνιμων παραγόντων του Δήμου. Και οι πολίτες ξέρουν τι να περιμένουν και τι όχι από τον καθένα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι στον Δήμο μας, άλλωστε, έχουν κριθεί και ξανακριθεί από τους συμπολίτες μας. Έχουν δοκιμαστεί».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στην παρούσα διοίκηση του Δήμου, λέγοντας:

«Ο Γιάννης ο Σταθόπουλος αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών όσων τον εξέλεξαν. Όπως έχω ξαναπεί, είναι ένας ευπρεπής άνθρωπος και του το αναγνωρίζω. Κι αυτό τον πολιτισμό θα πρέπει να τον κρατήσουμε κι εμείς οι υποψήφιοι, γιατί θα πρέπει την επόμενη μέρα, για το καλό της Αγίας Παρασκευής, να συνεννοηθούμε για διοικηθεί ο Δήμος. Αυτά τα 5 χρόνια απέδειξε ότι ήταν ένας δήμαρχος δεμένος στο άρμα της κυρίας Δούρου, χωρίς όμως αυτό να αυτό να το εκμεταλλευτεί προς όφελος του Δήμου. Κανένα μεγάλο έργο δεν ξεκίνησε σε αυτή τη θητεία και η χρηματοδότηση όσων σχεδιάζονται θα κριθεί από τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Γι’ αυτό σας καλώ να στηρίξουμε τους υποψηφίους της πόλης για την Περιφέρεια Αττικής. Και είναι εδώ μαζί μας ο Γιάννης Σιδέρης και ο Βασίλης Γιαννακόπουλος …».

Και ο κ. Οικονόμου συμπλήρωσε:

«Οι συμπολίτες μας θέλουν να τελειώνει η περίοδος της παρακμής και του εγκλωβισμού στα ίδια και στα ίδια και να προχωρήσουμε μπροστά. Θέλουν να φυσήξει ένας άνεμος ανανέωσης στα δημοτικά μας πράγματα. Εμείς έχουμε ένα και μόνο στόχο: Να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Όχι στην τύχη, όχι στα τυφλά. Αλλά με σαφείς προτεραιότητες. Οκτώ προτεραιότητες που αποτελούν πυξίδα για μας και είναι το περίγραμμα του τι θα κάνουμε και είναι αυτό από το οποίο θα κριθούμε…

»Υπηρέτησα την πατρίδα μας με τη μεγαλύτερη δυνατή ευσυνειδησία και αυτό θέλω να κάνω και για την πόλη μας. Να μου δώσουν οι συμπολίτες μας τη δυνατότητα να σχεδιάσω, να εργαστώ, να υλοποιήσω αυτά που υποσχόμαστε και στο τέλος της διαδρομής να ξέρω ότι έκανα το καλύτερο δυνατό. Και όλα αυτά με τη βοήθεια των συνεργατών μου και αγαπητών φίλων, που μαζί συγκροτήσαμε τη Νέα Αρχή. Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της καθημερινότητας. Να τονώσουμε την αγορά, να υποστηρίξουμε τον αθλητισμό, να δώσουμε διέξοδο στη νεολαία, ασφάλεια στου δημότες  και προοπτική στην πόλη μας».

Ολοκληρώνοντας δε την ομιλία του, ο κ. Οικονόμου σημείωσε:

«Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά δυναμικά και θα τη συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά και με το κεφάλι ψηλά. Κάθε μέρα δίπλα στους πολίτες, κάθε μέρα δίπλα στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής. Όλοι μαζί να  κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι πρώην δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Αντώνης Σιδέρης και Βασίλης Γιαννακόπουλος (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής»), οι πρώην αντιδήμαρχοι Μάκης Χάρχαρος (πρώην υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής), Κωνσταντίνος Τσιαμπάς (υποψήφιος δήμαρχος) και Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, η Ελευθερία Μπερνιδάκη-Άλντους, πρώην βουλευτής Επικρατείας, οι πολιτευτές και υποψήφιοι βουλευτές Ν.Δ. Μανώλης Γραφάκος, Σωτήρης Ησαΐας, Ιωάννα Καλαντζάκου, Χρήστος Κονταρίδης, Νίκος Κωστόπουλος και Βασίλης Ξυπολυτάς, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Νέας Αρχής για την Αττική Ιωάννης Κατσαγκόλης, Μαίρη Κονταρίδη-Παπατριανταφύλλου και Ιωάννης Σιδέρης (τ. αντιδήμαρχος), η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, πρόεδρος Β3 ΝΟΔΕ-Ν.Δ. και ο Γιάννης Καραγιαννάκης, πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής.

Επίσης παρέστησαν οι πρώην αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αλεφαντής και Σταμάτης Φώλας, ο Ιωάννης Κεχρής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Νέας Αρχής για την Αττική, καθώς και οι Μάκης Κρασανάκης (πρόεδρος Κρητών), Χρήστος Λαμπρινάκης (πρόεδρος Συλλόγου Πευκακίων), Βασίλης Σαββίδης (τ. πρόεδρος Συλλόγου Τσακού), Βαγγέλης Θεοδοσόπουλος (αντιπρόεδρος Συλλόγου «Αη Γιάννης»), Θεόδωρος Μπριάνης (πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής), Τέλης Σερκεδάκης (αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ), οι πρόεδροι των αθλητικών σωματείων Γιώργος Καράμπελας, Γιάννης Σερκεδάκης και Γιάννης Πάνου, ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος (πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών), η Μιρέλα Λεγάκη (πρόεδρος Κινηματογραφικής Λέσχης), η Τίτη Τσιαμπίρα (αντιπρόεδρος  Ένωσης Συλλόγων Γονέων) και η Τσιάρα-Ρεντζή (Ειδική Γραμματέας Ένωσης Συλλόγων Γονέων), ο Ευάγγελος Δανιάς (τ. πρόεδρος ΕΑΑΣ), ο Αθανάσιος Βλάχος (διοικητικός διευθυντής Βιοκλινικής), ο Μάκης Βαλήλης (πρόεδρος Χοροταξιδευτών), ο Κων/νος Κατσάρας και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του επιχειρείν, καθώς και ανώτατοι ε.α. αξιωματικοί των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ευχές απέστειλαν οι Άδωνις Γεωργιάδης (αντιπρόεδρος Ν.Δ.), Νίκος Δένδιας (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ.), Γιάννης Πλακιωτάκης (τ. πρόεδρος Ν.Δ., βουλευτής Λασηθίου), Γιάννης Κεφαλογιάννης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ., βουλευτής Ρεθύμνου), Θεόδωρος Φορτσάκης (βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ.), Γιώργος Στύλιος (βουλευτής Άρτας Ν.Δ.), Αθανάσιος Καββαδάς (βουλευτής Λευκάδας Ν.Δ.), Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (βουλευτής και υποψήφια ευρωβουλευτής Ν.Δ.), Γιώργος Κύρτσος (ευρωβουλευτής Ν.Δ.), Ζωή Ράπτη (πολιτευτής και υποψήφια βουλευτής Βορείου Τομέα Ν.Δ.), Δήμητρα Ινές Αγγελή (γεν. γραμματέας Ομοσπονδίας Πολυτέκνων), Βίκυ Πεζίρη (Ροταριανού Ομίλου), Αντώνης Μαυράκης (πρόεδρος Συλλόγου «Κοσμάς ο Αιτωλός»).

Και η σχετική ανακοίνωση της παράταξης καταλήγει ως εξής:

«Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους και τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα αυτούς που ενώ δεν μπόρεσαν, λόγω της κοσμοσυρροής, να εισέλθουν στους χώρους των γραφείων, περίμεναν υπομονετικά στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο να τελειώσει η εκδήλωση για να μας ευχηθούν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον επαγγελματία του διπλανού καταστήματος Νίκο Λυμπέρη για την παραχώρηση του χώρου της επιχείρησής του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ήταν πραγματικά αδύνατο χωρέσουν στα γραφεία μας πάνω από 500 συνδημότες μας οι οποίοι προσήλθαν να μας ευχηθούν. Ζητάμε συγνώμη από τους παρισταμένους που δεν μπορέσαμε να τους προσφέρουμε κομμάτι πίτας. Περίπου 480 κομμάτια πίτας εξαντλήθηκαν! Τυχερή της εκδήλωσης η κα Ελευθερία Μπερνιδάκη-Άλντους! Καλή χρονιά σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet