Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα προγράμματα άθλησης για όλους από τον ΠΑΟΔΑΠ

0
143 Προβολές

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ενημερώνει τους δημότες ότι στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που υλοποιεί την περίοδο 2018-2019 προστέθηκαν τρία νέα προγράμματα άθλησης για όλους, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα θα  λειτουργήσει η αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης (βάρη), κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής (οδού Νότου), καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-21:00, για  άνδρες και γυναίκες, υπό την επίβλεψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Επίσης ξεκινούν προγράμματα άθλησης με τη χρήση οργάνων, που βρίσκονται σε ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Σταύρος Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη), καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-11:00 και 16:00-20:00, για άτομα Τρίτης Ηλικίας, ενήλικες, νέους και παιδιά.

Τέλος, και αυτή τη χρονιά ο ΠΑΟΔΑΠ διαθέτει πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής  στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου για την πραγματοποίηση προγραμμάτων προσχολικής μουσικο-κινητικής αγωγής, καθημερινά Δευτέρα με  Παρασκευή.

Τα προγράμματα θα λειτουργήσουν έως και τον μήνα Ιούλιο.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ ή να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού τηλεφωνικά στο 210 6002223, ή μέσω email: [email protected]

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up