Συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ μηνύουν τον Πολάκη για το… «τσόλια»
Κοινωνία

Συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ μηνύουν τον Πολάκη για το… «τσόλια»

Αγωγή κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, καταθέτει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και συνδικαλιστές.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μαζί με συνδικαλιστές στον χώρο της υγείας, αναμένεται να καταθέσουν αγωγή κατά του κ. Πολάκη. Ο κ. Γιαννάκος ζητά να του επιδικαστεί το ποσό των 100.000 ευρώ και οι υπόλοιποι συνδικαλιστές 10.000 ευρώ έκαστος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης είχε αποκαλέσει τους συνδικαλιστές «τσόλια».

H ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη εις βάρος του κυρίου Πολάκη και κάτι μας λέει ότι, με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους θεσμούς ο κύριος Υπουργός, δεν θα είναι και η τελευταία.

»Αύριο το πρωί, στις 10:30π.μ., στο κτήριο 2 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και δεκάδες συνδικαλιστές από τον χώρο της υγείας, τους οποίους ο κύριος Υπουργός αποκάλεσε σωρηδόν “τσόλια”, υποβάλουν αγωγή εις βάρος του, ζητώντας να τους επιδικαστεί στον μεν κύριο Γιαννάκο το ποσό των 100.000 ευρώ, στους δε λοιπούς το ποσό των 10.000 ευρώ, για τη συστηματική προσβολή της προσωπικότητάς τους, τις δημόσιες τοποθετήσεις του, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τους και προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους ως πρόσωπα, αλλά και τους εργαζόμενους που εκπροσωπούν.

»Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να πουν με περισσή κακεντρέχεια, ότι “για τα λεφτά γίνονται όλα”, θα θέλαμε προκαταβολικά να τους ενημερώσουμε ότι τα χρήματα που θα μας επιδικαστούν θα δοθούν με τη μορφή δωρεάς στον πολύπαθο χώρο της υγείας, τον οποίο υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια.

»Εξάλλου, μας οφείλει ήδη 25.000€ για τα οποία έχει καταδικασθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο και έχει προσφύγει στο Εφετείο, προσπαθώντας να αποφύγει τις υποχρεώσεις του απέναντί μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet