Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ελένη Γκρέτσα με την παράταξη Μπροστά Μαζί του Λευτέρη Κοντουλάκου

1
773 Προβολές

Με τη ρήση του Αμερικανού ψυχολόγου Abraham Maslow, «μπορεί κανείς να διαλέξει είτε να πάει πίσω προς την ασφάλεια, είτε μπροστά προς την ανάπτυξη», η Ελένη Γκρέτσα δηλώνει τη συστράτευσή της ως υποψήφια δημοτική αύμβουλος Νέας Πεντέλης με τον συνδυασμό του Λευτέρη Κοντουλάκου, Μπροστά Μαζί.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο κ. Κοντουλάκος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας την Ελένη Γκρέτσα. Την Ελένη την γνώρισα μέσα από την κοινή μας πορεία τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Πεντέλης. Σε αυτά τα χρόνια διακρίθηκε για τη σπουδαία προσφορά της και την ενεργό συμμετοχή της στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας».

Ποια είναι η Ελένη Γκρέτσα

Η Ελένη Γκρέτσα γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στη Νέα Πεντέλη από το 1992. Παντρεμένη με τον Γιώργο Ζαρναβέλη – επιχειρηματία – έχουν μία κόρη, την Αγγέλικα, φοιτήτρια   στο τμήμα ΜΠΔ του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η  ενασχόλησή της με τον Δήμο Πεντέλης ξεκίνησε το 2014, με μοναδικό σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης, με πολλές δράσεις ευαισθητοποίησης των δημοτών στην προαγωγή ψυχικής υγείας και επιστημονικές ενημερώσεις σε θέματα υγείας, με επιστήμονες της ακαδημαϊκής ιατρικής κοινότητας

Διαθέτει πλούσια εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση ως προϊσταμένη της Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας του Αιγινητείου Νοσοκομείου, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση της διοικητικής διευθύντριας στην Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία.

Έχει εξειδικευθεί ως εκπαιδεύτρια στην Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προληπτικής Ψυχιατρικής, με πολυσχιδή δράση στον χώρο της ψυχικής υγείας (ιδιαίτερα σε σχέση με ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS).

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up