Οι αρχές επικοινωνίας γονέων – εφήβων παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Οι αρχές επικοινωνίας γονέων – εφήβων παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση του ΠΕΑΠ

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συνδιοργάνωσε μαζί με τα Φροντιστήρια «Συμβολή» με επιτυχία εκδήλωση – ενημέρωση βιωματικής ανάπτυξης με θέμα «Γονείς και παιδιά στην Εφηβεία» με την ψυχολόγο Σταυρούλα Σανίδα, για γονείς που ενδιαφέρονται για το αναπτυξιακό στάδιο της εφηβείας των παιδιών τους.

Οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να δουν, μέσω χρήσιμων ασκήσεων, τις βασικές αρχές της επικοινωνίας και να μάθουν τρόπους διαχείρισης εντάσεων στις συζητήσεις με τα παιδιά τους.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, καλωσόρισε τους γονείς και τους μαθητές που με έντονο ενδιαφέρον συμμετείχαν στην τόσο σημαντική, για την εποχή μας, αυτή συζήτηση, ευχαρίστησε τους καθηγητές και την ειδική ψυχολόγο που πραγματικά φώτισαν με τις γνώσεις τους τις σχέσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά στην εφηβεία ανοίγοντας, όπως είπε, δρόμους και δείχνοντας τρόπους επικοινωνίας μεταξύ τους με στόχο την καλύτερη δυνατή τους εξέλιξη.

«Ο δήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και το ΠΕΑΠ στηρίζουν πάντα δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τη νεολαία της πόλης μας και τα σύγχρονα ζητήματά της» τονίζει σχετικά ο κ. Φωτίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet