Η Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι κοντά στους δημότες
Κοινωνία

Η Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι κοντά στους δημότες

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου παρέστησαν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης, η δημοτική σύμβουλος Αικατερίνη Ψάλτη και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γ. Σπαθόπουλος.

Στον πρόεδρο του Συλλόγου, Δ. Σταμέλο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους παρευρισκόμενους οι παραπάνω σύμβουλοι ευχήθηκαν για το νέο έτος και δήλωσαν τη στήριξή τους στις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής. Στην εκδήλωση προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για τη ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου και παρέστη και η κ. Κέλλυ Δάνου εκ μέρους του Συλλόγου Προστασίας της Ρεματιάς.

Επίσης, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, η δημοτική σύμβουλο Αικατερίνη Ψάλτη παρέστη στον μεγάλο πανηγυρικό εσπερινό στη μνήμη της Αγ. Φιλοθέης της Αθηναίας, που τελέστηκε παρουσία του μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού κ. Κυρίλλου. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης, η κ. Ψάλτη, με την επαγγελματική της ιδιότητα ως δικηγόρου, συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχή και τελεσίδικη έκβαση της δικαστικής διαμάχης  για την απόδοση του κοινόχρηστου χώρου γύρω από το Μετόχι στη Μητρόπολη.

Την ίδια ημέρα η κ. Ψάλτη παρευρέθηκε και στην κοπή της πίτας του Συλλόγου «ΔΩΔΩΝΗ» και μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ευχές της παράταξης και του επικεφαλής Λ. Μαγιάκη για μια ειρηνική και δημιουργική χρονιά.

Την επομένη το πρωί κλιμάκιο της παράταξης, αποτελούμενο από τον επικεφαλής, Λ. Μαγιάκη, τη δημοτική σύμβουλο Αικ. Ψάλτη και τις υποψήφιες δημοτικούς Συμβούλους Αφροδίτη Γεωργίου και Γεωργία Δομακίνη, περιόδευσε στη λαϊκή στα Ηπειρώτικα, μοίρασε προεκλογικό υλικό και συζήτησε με τους κατοίκους.

Σύμφωνα με την παράταξη, στις συζητήσεις τους οι κάτοικοι εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια τόσο απέναντι στη δημοτική αρχή Πατούλη, για την καθυστέρηση στην ένταξη στο σχέδιο της περιοχής πίσω από το νεκροταφείο, αλλά και για τη δυσκολία της πρόσβασης στο κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα των κατοίκων της τρίτης ηλικίας. Δυσαρέσκεια επίσης εκφράστηκε και για την καθυστέρηση στην εκτέλεση των έργων διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς και τις καταστροφές που σημειώθηκαν τον περασμένο Ιούλιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet