Σ. Παπαμιχαήλ: Ευρύ πρόγραμμα ποιοτικής άθλησης για όλους
Αθλητισμός

Σ. Παπαμιχαήλ: Ευρύ πρόγραμμα ποιοτικής άθλησης για όλους

Δήλωση σχετικά με την υλοποίηση προγραμμάτων Άθλησης για Όλους στον Δήμο Αγίας Παρασκευής έκανε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαμιχαήλ επισημαίνει τα εξής:

Η παροχή αθλητικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε σύγχρονες, αδειοδοτημένες και ασφαλείς στεγασμένες και υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής.

Η δέσμευση αυτή υλοποιείται στο ακέραιο, αφού ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) υλοποιεί από το 2015 έως σήμερα σε δημοτικές εγκαταστάσεις ένα ευρύ πρόγραμμα ποιοτικής άθλησης για όλους, με ελάχιστο αντίτιμο ή και χωρίς καμία επιβάρυνση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΠΑΟΔΑΠ αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία από το 2015 έως σήμερα και σε άριστη συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οργανώνει κάθε χρόνο Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ). Όπως είναι γνωστό, τα προγράμματα αυτά δεν είχαν αξιοποιηθεί από την προηγούμενη δημοτική Αρχή του κ. Ζορμπά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας, ιδίως δε την Υπηρεσία του Οργανισμού, η οποία έχει ενστερνισθεί το όραμά μας.    

Ποιότητα για όλους.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet