Μια διαφορετική προσέγγιση από τη δημοτική παράταξη Αλλάζουμε
Πολιτική

Μια διαφορετική προσέγγιση από τη δημοτική παράταξη Αλλάζουμε

Διαφορετική και πρωτότυπη είναι η πρώτη μαζική επικοινωνία της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε με τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής.

Στα σπίτια όλων των κατοίκων στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται ήδη το έντυπο της παράταξης, που περιέχει και σπόρους του αγριολούλουδου καλέντουλα, τους οποίους και τα μέλη του Αλλάζουμε καλούν κάθε μία και κάθε έναν να φυτέψει στον κήπο ή σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι του.

Το πρωτότυπο έντυπο υλικό της παράταξης Αλλάζουμε.

«Για να αλλάξει η Αγία Παρασκευή χρειάζεται να γίνουν πολλά» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Ολοκληρωμένος σχεδιασμός, μικρά και μεγάλα έργα, διαφορετικές προτεραιότητες, δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. Στην Ομάδα Ενεργών Πολιτών “Αλλάζουμε” ολοκληρώνουμε και θα σας παρουσιάσουμε σύντομα και αναλυτικά συγκεκριμένες προτάσεις για μια πόλη έξυπνη και έναν Δήμο λειτουργικό, που υπηρετεί τους κατοίκους του.

»Αποφασίσαμε να αρχίσουμε με κάτι απλό. Κάνοντας πιο όμορφο τον κήπο ή το μπαλκόνι μας. Μια μικρή κίνηση από όλους μας, ας είναι το πρώτο, συμβολικό, βήμα για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, σημειώνει:

«Ζητάμε τη συμμετοχή όλων στην προσπάθειά μας. Ζητάμε οι συμπολίτες μας να γίνουν πρωταγωνιστές, για να φέρουμε την Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet