Μαθητές τραγουδούν για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Κοινωνία

Μαθητές τραγουδούν για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και το 2ο Λύκειο Πεύκης συνδιοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Μαθητές τραγουδούν για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου). Στο φουαγιέ του θεάτρου θα μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Προκειμένου για την αποτελεσματικότερη συμβολή στο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, επικοινώνησε με τη δομή και ενημερώθηκε για τα είδη που έχει ανάγκη η δομή και που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες κατά την προσέλευσή τους στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ο κ. Φωτίδης έδωσε στη δημοσιότητα την απάντηση που του έστειλε η «Κιβωτός του Κόσμου», όπου καταγράφονται τα είδη, τα οποία είναι σε έλλειψη και θα βοηθήσουν τη δομή.

Ακολουθεί η απάντηση – επιστολή:

Αξιότιμε κ. Χρήστο Φωτίδη,

Θερμοί χαιρετισμοί από την Κιβωτό του Κόσμου.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επικοινωνία και την πρόθεση προσφοράς σας. Ως είπαμε και τηλεφωνικά με χαρά την αποδεχόμαστε. Είναι πραγματικά σημαντική η βοήθειά σας.

Να γνωρίζετε ότι στα 20 χρόνια λειτουργίας μας δεν έχουμε λάβει ποτέ κρατική ενίσχυση και στηριζόμαστε αποκλειστικά στην αγάπη του κόσμου, όπως εσείς.

Παρακαλούμε να δώσετε έμφαση σε τρόφιμα και αναλώσιμα, που μας λείπουν και όχι σε ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, που υπάρχει απόθεμα και δεν αποτελούν άμεση ανάγκη.

Τα τρόφιμα και αναλώσιμα που χρειαζόμαστε είναι:

  • Κρεατικά (Κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, φρέσκα – κατεψυγμένα), Ψαρικά (φρέσκα – κατεψυγμένα και γενικά χωρίς κόκαλο ψάρια, γαρίδες καθαρισμένες, καλαμαράκια),
  • Κατεψυγμένα λαχανικά (αρακάς – φασολάκια), Κατεψυγμένες σφολιάτες, (τυροπιτάκια – σπανακοπιτάκια κλπ),
  • Ψωμί για τοστ, τυρί – ζαμπόν, γαλοπούλα,  εμφιαλωμένο νερό (μικρά – μεγάλα), φρέσκα φρούτα – λαχανικά, μουστάρδα, κέτσαπ, μέλι, τσάι.
  • Τυριά (Κίτρινο – Φέτα), Ζυμαρικά, Όσπρια (Φακές, Φασόλια, ρεβύθια κ.λπ.), ρύζι κίτρινο, δημητριακά.
  • Απορρυπαντικά, Χαρτί κουζίνας και υγείας, μεγάλες και μικρές σακούλες σκουπιδιών, Καθαριστικά (Χλωρίνες, μπάνιου, κουζίνας, για τζάμια, οτιδήποτε), Είδη υγιεινής (σερβιετάκια, ξυραφάκια).
  • Φρέσκο Γάλα και διαρκείας, Γάλα εβαπορέ, Βρεφικό γάλα και κρέμες, Σνακς (όπως bake rolls, κριτσίνια, αλμυρά κ.τ.λ.),
    Σοκολάτες (και ότι περιέχει σοκολάτα), Μπισκότα, Κρουασάν, Χυμοί, Ελαιόλαδο, μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ.

Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για όλα και θα τα πούμε με το καλό από κοντά.

Με εκτίμηση,

Νίκος Χριστόπουλος
Κιβωτός του Κόσμου
www.kivotostoukosmou.org

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet