Συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Ηλίας Αποστολόπουλος
Πολιτική

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Ηλίας Αποστολόπουλος

Συνεχίζεται η ανακοίνωση νέων στελεχών από την παράταξη Μαζί για την Πόλη μας.

Προσφάτως, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και εκ νέου υποψήφιος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ανακοίνωσε τέσσερα ακόμη στελέχη του συνδυασμού του. Συγκεκριμένα:

Για τον υποψήφιο Σωτήρη Παπαδόπουλο αναφέρει:

Η παράταξή μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Στο πλευρό μας άνθρωποι με μεγάλη και ειλικρινή διάθεση για προσφορά στην πόλη μας.

Καλωσορίζω τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, στέλεχος αυτοκινητοβιομηχανίας και κάτοικο Χολαργού και του εύχομαι καλή επιτυχία στο κοινό μας αγώνα.

Για τον υποψήφιο Νικήτα Κεφαλογιάννη:

Καλωσορίζω στην παράταξή μας Μαζί για την πόλη μας, τον Νικήτα Κεφαλογιάννη.

Ο Νικήτας ζει στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και είναι φοιτητής στο Οικονομικό Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται και δραστηριοποιείται στο χώρο του προσκοπισμού αρκετά χρόνια.

Είναι από τα νέα παιδιά που έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους από νωρίς, που έχουν όραμα και που μπορούν να δώσουν πολλά στον τόπο μας.

Καλώς ήρθες Νικήτα στην ομάδα μας.

Για τον υποψήφιο Νίκο Καζάκο:

Yποδεχόμαστε στην παράταξή μας Μαζί για την πόλη μας τον Νίκο Καζάκο, έναν άνθρωπο με ήθος, αξιοπρέπεια και σημαντική προσφορά στην τοπική μας κοινωνία.

Ο Νίκος είναι πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ, έχει διατελέσει πραγματογνώμων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και διαιτητής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, (2004-2005, 2010-2013).

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Παπάγου, Μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Παπάγου – Χολαργού.

Η εθελοντική του προσφορά στον χώρο των σχολείων όμως, έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς, έχοντας ως βασικό κίνητρο την αγάπη για τα παιδιά μας.

Διετέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Παπάγου και μέλος των Συλλόγων Γονέων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου.

Καλωσορίζω λοιπόν τον Νίκο Καζάκο στην ομάδα μας με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλλει με όλες τους τις δυνάμεις στον κοινό μας αγώνα για την πόλη που αγαπάμε.

Για τον υποψήφιο Κυριάκο Λινάκη:

Ο Κυριάκος Λινάκης είναι και θεσμικά κοντά μας, με την ιδιότητα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας.

Χρησιμοποιώ τη λέξη «θεσμικά», γιατί στην ουσία ο Κυριάκος ήταν κοντά μου από το ξεκίνημα της παράταξής μας Μαζί για την Πόλη μας.

Χολαργιώτης, εδώ και 65 χρόνια, συμμετείχε ενεργά από το 1984 στα δρώμενα της πόλης μας.

Οι συνδημότες μας, εκτιμώντας το ήθος του, την εργατικότητα, αλλά και τις ικανότητές του, τον εξέλεξαν επί έξι συνεχόμενες τετραετίες δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας. Στη διάρκεια αυτών των ετών υπηρέτησε το Δήμο από διάφορες θέσεις ευθύνης με κορυφαία εκείνη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Κυριάκος Λινάκης είναι ένα ιδιαίτερα έμπειρο και καταξιωμένο αυτοδιοικητικό στέλεχος με πανελλαδική εμβέλεια. Τιμήθηκε από τους εκλεγμένους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της χώρας μας, που τον εξέλεξαν δύο συνεχόμενες τετραετίες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος.

Είναι φυσικός, πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο NSW του Σίδνεϊ, από όπου και πήρε το πτυχίο Msc στη Σχολή Χημικών Μηχανικών.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ιδρύοντας τα φροντιστήρια ΚΕΠΣ στον Χολαργό, όπου φοίτησαν χιλιάδες μαθητές των σχολείων του Παπάγου και του Χολαργού.

Έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) την περίοδο 2004-2006 και στη συνέχεια πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), την περίοδο 2005-2013.

Θεωρώ ότι η ενεργός συμμετοχή του Κυριάκου Λινάκη θα λειτουργήσει προσθετικά στη διαθέσιμη εμπειρία της παράταξής μας και θα αποτελέσει έναν επιπλέον κρίκο συναισθηματικής σύνδεσης με την ιστορία της πόλης μας.

Για εμένα προσωπικά, μια επιπλέον συναισθηματική φόρτιση, αφού ο Κυριάκος Λινάκης μαζί με τον Θανάση Αυγουρόπουλο, υπήρξαν εκ των στενότερων συνεργατών του αείμνηστου πατέρα μου Τάσου Αποστολόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet