Σ. Ησαΐας: Να περάσουμε από την Αυτοδιοίκηση της γνώμης στην Αυτοδιοίκηση της Γνώσης
Πολιτική

Σ. Ησαΐας: Να περάσουμε από την Αυτοδιοίκηση της γνώμης στην Αυτοδιοίκηση της Γνώσης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Αλλάζουμε παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών Σωτήρης Ησαΐας.

Ο κ. Ησαΐας, στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε στον υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη καλή επιτυχία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφέρθηκε στην πολύχρονη φιλία που τον συνδέει  με τους περισσότερους εκ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Αλλάζουμε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία του δημοτικού συμβούλου Κώστα Κρητικίδη. Πρόσθεσε δε χαρακτηριστικά ότι «είναι ανάγκη να περάσουμε από την Αυτοδιοίκηση της γνώμης στην Αυτοδιοίκηση της γνώσης, ιδιαίτερα τώρα ενόψει της απλής αναλογικής, που θα απαιτήσει ευρύτερες συναινέσεις».

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε στη «χαοτική ιδεολογική απόσταση» που τον χωρίζει από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη, αλλά πρόσθεσε ότι τον θεωρεί φίλο του και αυτό που προέχει στην παρούσα περίοδο είναι το καλό της Αγίας Παρασκευής, αλλά και της χώρας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet