Γ. Καραμέρος: Το # Ενωμένο Μαρούσι δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης
Πολιτική

Γ. Καραμέρος: Το # Ενωμένο Μαρούσι δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης

«Το # Ενωμένο Μαρούσι δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης και όχι σε κομματικά γραφεία» απαντά η παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου τον Γιώργο Καραμέρο σε ανακοίνωση της παράταξης Νέα Εποχή περί στήριξης του κ. Καραμέρου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι επισημαίνει ότι ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, «διορίστηκε και επιβλήθηκε από συγκεκριμένα κομματικά στελέχη της Ν.Δ.».

Ακολουθεί η απάντηση:

Το # Ενωμένο Μαρούσι έχει ήδη ανακοινώσει 44 υποψηφίους κάθε κομματικής προέλευσης απ΄ όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, δεν ξεχωρίζουμε τους πολίτες σε μπλε, κόκκινους ή πράσινους – όλοι χρειάζονται στο ανεξάρτητο και πολύχρωμο # Ενωμένο Μαρούσι. Και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό. Άλλωστε η δική μας παράταξη δεν δημιουργήθηκε σε κομματικά γραφεία, αλλά στις γειτονιές της πόλης μας μαζί με τους δημότες του Αμαρουσίου.

Σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο που διορίστηκε και επιβλήθηκε από συγκεκριμένα κομματικά στελέχη, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Τα λέει όλα ένα παλαιότερο δελτίο Τύπου της πολιτικής κίνησης Δράση, σχετικά με τον διορισμό του ως επικεφαλής του ΟΕΑΔ. Εμείς απλά τονίζουμε ότι στο πρόσφατο συνέδριό της, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Δράση ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της με τη Νέα Δημοκρατία. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet