Στον απολογισμό του έργου του δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στον απολογισμό του έργου του δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γ. Κωνσταντέλλος, κατά την οποία έγινε απολογισμός του έργου του στον Δήμο και παρουσιάστηκαν οι στόχοι και τα σχέδια του για το επόμενο χρονικό διάστημα, παρουσία αυτοδιοικητικών και πλήθους κόσμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική του κ. Πατούλη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες για τις ανάγκες και τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το νότιο μέτωπο της Αττικής, ενώ δέχθηκαν ευχές για καλή επιτυχία στη μάχη που δίνουν για την εκλογή τους.

Ο κ. Πατούλης εξήρε το έργο του κ. Κωνσταντέλλου, κάνοντας λόγο για έναν δήμαρχο αποτελεσματικό, με όραμα και αδιάλειπτη διάθεση προσφοράς και πρόσθεσε: «Ο δήμαρχος  Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι η Αυτοδιοίκηση μπορεί να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια για τη διεύρυνση των αναπτυξιακών προοπτικών των τοπικών κοινωνιών. Στηρίζουμε τους δημάρχους που καθημερινά προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, μέσω παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο.

»Στόχος μας είναι μέσα από την αγαστή και γόνιμη συμπόρευση με την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού να μετατρέψουμε την Αττική σε μήτρα ανάπτυξης, ένα μητροπολιτικό κέντρο, με σύγχρονο και οραματικό πρόσωπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet