Δύο νέες υποψηφιότητες με την παράταξη Ηράκλειο – Μαζί
Πολιτική

Δύο νέες υποψηφιότητες με την παράταξη Ηράκλειο – Μαζί

Με την παράταξη Ηράκλειο – Μαζί και με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Γιώργο Παπαδημητρίου συστρατεύονται οι Γιώργος Μανωλίδης και Χρήστος Δάτσικας, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Οι δύο υποψήφιοι δήλωσαν σχετικά με την υποψηφιότητά του:

Γ. Μανωλίδης: Σας ζητώ να τολμήσετε και να μας γνωρίσετε από κοντά 

«Δε θα σας κουράσω με ευχολόγια… Θα σας μιλήσω για στοιχήματα!

»Το Ηράκλειο Αττικής βρίσκεται μπροστά σε μια από τις κρισιμότερες συγκυρίες από καταβολών του.

»Καλείται να διαγράψει τις παρωχημένες και ξεπερασμένες αντιλήψεις των προηγούμενων ετών και να βγει από την δίνη της οικονομικής-κοινωνικής κρίσης, κερδισμένο, ή να βυθιστεί στην μαύρη τρύπα των καθεστωτικών αντιλήψεων και της φεουδαρχικής νοοτροπίας, που καλλιέργησαν προηγούμενες διοικήσεις.

»Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία του Δήμου απέναντι στο Δημότη, αλλά ταυτόχρονα επιβάλλεται να αλλάξει και η νοοτροπία του Δημότη απέναντι στον Δήμο. Κι αυτό είναι το στοίχημα που καλείται και πρέπει να κερδίσει ο Γιώργος Παπαδημητρίου και η ομάδα των συνεργατών του, μέλος της οποίας έχω την τιμή να είμαι κι εγώ. Γιατί είναι μεγάλη τιμή αλλά συνάμα και βαρύτατη ευθύνη η προσφορά στον τόπο σου, από το αυτοδιοικητικό μετερίζι.

»Ένα επιπλέον στοίχημα που καλούμαστε να κερδίσουμε είναι αυτό της αδιάφορης-μη πολιτικής στάσης και της αποχής από την ψήφο. Ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικιακά ομάδες, παρατηρείται η αποστασιοποίηση, ο παραγκωνισμός, η αποχή, αλλά και η αδιαφορία σε σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση (αλλά και την πολιτική γενικότερα).

»Σας ζητώ να τολμήσετε και να μας γνωρίσετε από κοντά.

»Έχω την πεποίθηση ότι δεν αποτελούμε το αποστειρωμένο και πολυφορεμένο -στα μάτια σας- πρότυπο δημοτικής παράταξης, αλλά αυτό το νέο και διαφορετικό που σας “κεντρίζει” κι όλοι κάπου βαθιά μέσα σας προσμένετε.

»Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εσείς και Εμείς ΜΑΖΙ.

»Με πρόγραμμα, ισορροπημένες παρεμβάσεις, χωρίς την αποθέωση του αυτονόητου και ανούσιες φιέστες – φανφάρες, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες αλλά και τη χρηστή διοίκηση. Με σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον και με το βλέμμα στο μέλλον».

Ο Γιώργος Μανωλίδης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο 2ο ακαδημαϊκό έτος του Τμήματος Πληροφορικής, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Χρ. Δάτσικας: Το Ηράκλειο χρειάζεται αλλαγή σελίδας

«Έχοντας μεγαλώσει στο Ηράκλειο Αττικής και σε μια εποχή που ο κόσμος τρέχει  γρήγορα βλέπω γύρω μου τα ίδια πρόσωπα που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία.

»Το Ηράκλειο χρειάζεται αλλαγή σελίδας και θεωρώ υποχρέωση μου να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση των συμπολιτών μου. Το νέο θα έρθει μέσα από τις δυνάμεις της ίδιας της κοινωνίας.

»Αυτή η ομάδα εκτιμώ ότι είναι η αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος μας. Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία, που επιβάλλεται να έχει ο Δήμαρχος του 2020: είναι νέος, φοβερά εργατικός, αποτελεσματικός, έχει πάθος με το Ηράκλειο και έχει δημιουργήσει μια ομάδα υγιή από αξιόλογους ανθρώπους με επαγγελματική καταξίωση και νέα ματιά.

»Με το Ηράκλειο – Μαζί μπορούμε να βάλουμε τον πήχη πιο ψηλά, να συνεχίσουμε τα θετικά αλλά να γυρίσουμε τη σελίδα του μέλλοντος».

Ο Χρήστος Δάτσικας είναι οικονομολόγος. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στον Τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet