Στην κοπή πίτας του Α.Ο. Περιστερίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στην κοπή πίτας του Α.Ο. Περιστερίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Στην αναγκαιότητα να επιδοτηθούν αθλητικές δράσεις με την εξασφάλιση από την Περιφέρεια σωστών υποδομών, προκειμένου τα νέα παιδιά να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό και στο ευ αγωνίζεσθαι, αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος παραβρέθηκε χθες το βράδυ, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στην κοπή της πίτας για το νέο έτος του Αθλητικού Ομίλου Περιστερίου.

Ο κ. Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, ενώ στη συνέχεια σε δηλώσεις του επισήμανε ότι ως αυριανός περιφερειάρχης θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση αθλητικών υποδομών και στην ανάπτυξη αθλητικών εκδηλώσεων για τα νέα παιδιά.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου, Ν. Αναστασόπουλο, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους νέους που ασχολούνται με τον αθλητισμό διατύπωσε τα συγχαρητήρια του στη διοίκηση της ομάδας για το εξαιρετικό έργο που παράγουν.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου καθώς και στη δημοτική αρχή. Η δημιουργική συνεργασία τους αποτυπώνεται στα πρόσωπα των νέων παιδιών τα οποία ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τα πρώτα χρόνια διαπαιδαγώγησης τους  είναι σημαντικά. Όλοι μας οφείλουμε να μεριμνήσουμε, προκειμένου  τα παιδιά μας, να φιλοξενούνται και να παίρνουν τα πρώτα εφόδια της γνώσης σε κατάλληλο περιβάλλον. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον αυτού του τόπου και είναι καθήκον μας να είμαστε δίπλα τους» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet