«Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» με… άρωμα διακόσμησης
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» με… άρωμα διακόσμησης

«Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» με… άρωμα διακόσμησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τέχνης Ισόγειο by Menta Café (Αγίου Δημητρίου 14, Κηφισιά), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το καφεδάκι τους ακούγοντας ευφάνταστες ιστορίες διακόσμησης από αξιόλογους ομιλητές.

«Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» με… άρωμα διακόσμησης

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς, οι ενδιαφέρουσες ιστορίες τους και η διάθεσή τους για συζήτηση θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τον προσωπικό μας χώρο και την καθημερινότητα μας, εμπλουτίζοντάς μας με γνώσεις και κεντρίζοντας τη φαντασία μας.

Οι ομιλητές:

1. Η Τζίνα Δελλασούδα είναι εικαστικός (απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών) με γνώσεις και εμπειρία στη διακόσμηση και έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση και την επιμέλεια των εικαστικών εκθέσεων του Χώρου Τέχνης Ισόγειο. Θα μιλήσει για τον ρόλο του έργου τέχνης στη διακόσμηση και θα δώσει στο κοινό πρακτικές συμβουλές προκειμένου να επιτύχει αρμονικούς χρωματικούς συνδυασμούς στον χώρο του.

2. Ο Γιώργος Φωτόπουλος, συνιδρυτής και product manager του HouseID και η Νάντια Μητροκανέλου, συνιδρύτρια και creative director του HouseID, θα παρουσιάσουν τη startup εταιρεία τους.

Το House ID είναι μία πλατφόρμα όπου εύκολα μπορεί κάποιος να δει τι έπιπλα & είδη décor υπάρχουν στην Αττική και πού ακριβώς βρίσκονται. Θέτει στη διάθεση του ενδιαφερόμενου υψηλής αισθητικής έπιπλα και είδη σπιτιού που διατίθενται στην πόλη και δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τα καταστήματα στα οποία μπορεί ο ενδιαφερόμενος να τα δει και να τα δοκιμάσει. Στο HouseID θα βρει κανείς τόσο αναγνωρισμένα brands, όσο και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές ,καλλιτέχνες και τοπικούς κατασκευαστές καθώς κύριο μέλημά της ομάδας του HouseID είναι να συμβάλλει στην προώθηση του εγχώριου design.

3. Ο Ηλίας Καραντωνίου, interior designer, ambassador της εταιρείας BOSCH, μέσα από τη συνεργασία του με το Κολλέγιο Ψυχικού και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποιεί σεμινάρια στο DIY (Do It Yourself). Τα τελευταία τρία χρόνια σε συνεργασία με τον παιδικό σταθμό DorothySnot, τα παιδιά παίρνουν γνώσεις αριθμητικής και φυσικής μέσα από τη διαδικασία των κατασκευών. Θα μιλήσει για ιστορίες DIY, για τα ενδιαφέροντα μαθήματα στα παιδιά προσχολικής ηλικίας και θα δώσει συμβουλές για εύκολες λύσεις διακόσμησης και αναδιοργάνωσης του προσωπικού χώρου.

Οι Δράσεις «Ανοικτού Καφέ στην Κηφισιά» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου, Ευάγγελο Αυλήτη.

Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά startups, γενικό startup networking, αλλά και πολύπλευρη ενημέρωση των δημοτών της Κηφισιάς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet