Υποψήφιος με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει ο Περικλής Σακελλαρίδης
Πολιτική

Υποψήφιος με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει ο Περικλής Σακελλαρίδης

Την υποψηφιότητα του κ. Περικλή Σακελλαρίδη ανακοίνωσε η παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Κώστας Τίγκας σημειώνει σχετικά με τη νέα υποψηφιότητα:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Περικλή Σακελλαρίδη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας  στους ανθρώπους εκείνους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν τη διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Περικλής Σακελλαρίδης που εκτός από τις εξαιρετικές σπουδές του ως φαρμακοποιός και την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, ασχολείται και με τον εθελοντισμό, με κύριους τομείς την υγεία και το περιβάλλον, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

Τον Περικλή Σακελλαρίδη τον γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η πολυδιάστατη παρουσία του  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά.  

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet