Ευχαριστίες Π. Ιωάννου στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020
Πολιτική

Ευχαριστίες Π. Ιωάννου στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020

Όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ευχαριστεί ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει:

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω τις άπειρες ευχαριστίες μου σε όλες και όλους όσοι, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και τον παγωμένο αέρα, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, που έχω την τιμή να ηγούμαι ως υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Ιδιαίτερα επιθυμώ να ευχαριστήσω για την παρουσία και τις ευλογίες του τον πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη πατέρα Ευστράτιο Δελατόλα και τα καλά του λόγια. Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πολύ καλό μου φίλο Απόστολο Παπακωνσταντίνου για την τόσο πετυχημένη παρουσίαση της προσωπικότητάς μου σε όλους τους συμπολίτες μου που παρευρέθηκαν.

Τέλος ένα θερμό ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συνεργάτες μου για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας, οι καρποί της οποίας τώρα φαίνονται και θα ευδοκιμήσουν οπωσδήποτε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet