Με την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι ο Δ. Καπλάνης
Πολιτική

Με την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι ο Δ. Καπλάνης

Με την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη, θα κατέβει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Καπλάνης.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Καπλάνης αναφέρει:

Φίλες και φίλοι

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΕΝΑΜ (ΕΝιάιο Αυτοδιοικητικό Μέτωπο), έρχομαι να συμμετάσχω και εγώ στην προσπάθεια για μια πιο βιώσιμη πόλη και έναν Δήμο με έγνοια για τους δημότες μας. Κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη  Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει ως σήμερα.

Κατέρχομαι πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και επίλυσης ζητημάτων καθημερινότητας των πολιτών. Ενδιαφέρομαι  να βοηθήσω σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, γιατί είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε αυτά.

Ευχαριστώ θερμά τόσο το ΕΝΑΜ, όσο και προσωπικά, τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Μαγιάκη για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των καιρών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet