Τρεις ακόμη υποψηφιότητες με τη Νέα Αρχή για την Αττική και τον Γ. Πατούλη
Περιφέρεια Αττικής

Τρεις ακόμη υποψηφιότητες με τη Νέα Αρχή για την Αττική και τον Γ. Πατούλη

«Η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική, τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα κέντρα αποφάσεων δεν είναι θέμα ποσοστώσεων, αλλά ουσίας. Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τρεις νέες υποψήφιες γυναίκες οι οποίες έχουν ήδη  διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στον επαγγελματικό τους χώρο και αποδεδειγμένα έχουν διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο» επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης υποδεχόμενος στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική τρεις νέες υποψήφιες γυναίκες.

Πρόκειται για τη Νικολίτσα (Νινέτα) Γαλή, φιλόλογο και τη Σοφία Αλυμάρα, οφθαλμίατρο, που θα είναι υποψήφιες στον Κεντρικό Τομέα, καθώς και τη Γεωργία Δημαράκη, δικηγόρο παρ΄ Αρείω Πάγω η οποία θα είναι υποψήφια στον Πειραιά.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γ. Πατούλης: «Στη νέα σελίδα της Αττικής, οι γυναίκες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εργαζόμαστε όλοι μαζί για τη μεγάλη αλλαγή στην Αττική και στις ζωές μας.

»Η Αττική μπορεί και πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, δεν αξίζει στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας να χάσει το τρένο της ανάπτυξης. Η Νέα Αρχή αποτελεί τη μόνη πρόταση για να βγει η Αττική από το αδιέξοδο. Είναι ανάγκη να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε το παρόν και να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

»Εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου η ομάδα μας να είναι έτοιμη από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 να διοικήσει, με ένα ρεαλιστικό επιχειρησιακό  πρόγραμμα. Με εφόδια την εμπειρία μας και τη γνώση των προβλημάτων της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet