Παντελής Ξυριδάκης: Στόχος μας η εκλογή από την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού        
Πολιτική

Παντελής Ξυριδάκης: Στόχος μας η εκλογή από την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού        

Την επανεκλογή του από την πρώτη Κυριακή των επικείμενων δημοτικών εκλογών διεκδικεί ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Στόχος μας είναι το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό της πρώτης Κυριακής και αν είναι δυνατόν πάνω από το 50%», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυριδάκης, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η εκλογή από τον πρώτο γύρο.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ανανεωθεί το στελεχιακό δυναμικό της παράταξής του, ωστόσο το γεγονός ότι η πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών δεν αμείβεται αποτελεί τροχοπέδη για την ενασχόληση νέων ανθρώπων που βρίσκονται σε παραγωγική επαγγελματικά ηλικία.

Αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής του αρχής, ο Παντελής Ξυριδάκης υποστήριξε ότι σαφώς είναι πολύ δύσκολο να γίνει το ίδιο έργο με 70% λιγότερους πόρους, ενώ τόνισε πως δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet