Με την παράταξη του Γ. Παπαδημητρίου η Μαρία Λώλου
Πολιτική

Με την παράταξη του Γ. Παπαδημητρίου η Μαρία Λώλου

Με τον Γιώργο Παπαδημητρίου και την παράταξη Ηράκλειο Μαζί θα κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Μαρία Λώλου. Η κ. Λώλου είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων, 32 ετών και εκτίθεται για πρώτη φορά στα κοινά.

Η ίδια αναφέρει για την επιλογή της:

Είμαι η Μαρία Λώλου, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Αττικής το 1986, όπου κατοικώ ως σήμερα. Η οικογένειά μου κατοικεί στον Δήμο Ηρακλείου από τη δεκαετία του 1950, γεγονός το οποίο με δένει ακόμα περισσότερο συναισθηματικά με τον τόπο μου.

Από παιδί θυμάμαι τους ανθρώπους γύρω μου να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους αναφορικά με την καθημερινότητα της ζωής μας στον Δήμο.

Η άποψή τους ήταν πάντα ότι άλλοι είναι υπεύθυνοι και πως εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μεγάλωσα με αυτή την πεποίθηση, όμως βαθιά μέσα μου πάντα με ενοχλούσε αυτή η σκέψη.

Στα 32 μου και χωρίς καμία εμπλοκή με τα κοινά, έτυχε να γνωρίσω τον Γιώργο Παπαδημητρίου. Με τις ιδέες του, την απλότητά του και τη μεγάλη πίστη του στη συνεργασία των κατάλληλων ανθρώπων, κατάφερε  να ανατρέψει τις μέχρι σήμερα απόψεις μου.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο, η επιλογή των ανθρώπων της ομάδας του και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης μας, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα, με ενέπνευσε και με οδήγησε στην απόφαση να είμαι δίπλα του, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για να βοηθήσω να ανατραπούν οι απαρχαιωμένες αντιλήψεις που κρατούν το Ηράκλειο πολύ πίσω συγκριτικά με άλλους δήμους της χώρας μας.

Γιώργο Παπαδημητρίου είναι τιμή μου να είμαι Μαζί σου σε κάθε γειτονιά, για να αποδείξουμε σε όλους τους συνδημότες μας ότι όλοι μαζί και μπορούμε και είμαστε υπεύθυνοι για να φέρουμε τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να ζούμε σε έναν πιο όμορφο και ανθρώπινο Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet