Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Ηράκλειο Μαζί ο Κυριάκος Λιάκος
Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Ηράκλειο Μαζί ο Κυριάκος Λιάκος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής θα είναι ο κ. Κυριάκος Λιάκος, ο οποίος συστρατεύεται με την παράταξη Ηράκλειο Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου.

«Επιδιώκουμε να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει» επισημαίνει ο κ. Κ. Λιάκος απευθυνόμενος προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα δηλώνει:

Με το πέρας των μαθητικών χρόνων υιοθέτησα την άποψη ότι η ομαδική και οργανωμένη με κανόνες εργασία και διαχείριση οποιουδήποτε θέματος αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα.

Με την αποφοίτηση από το Πανεπιστήμιο συνειδητοποίησα ότι για να έρθουν τα ουσιαστικά αποτελέσματα είναι ανάγκη να χρησιμοποιούνται κανόνες, νόρμες και γνώσεις πάνω στις οποίες βασίστηκαν δέσμες επιστημών και αυτές οι επιστήμες να λειτουργούν προς όφελος του ατόμου και κατ΄ επέκταση του κοινωνικού συνόλου.

Με τη λήψη μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών αντιλήφθηκα ότι προορισμός σε ατομικό επίπεδο και άρα και σε συλλογικό, είναι η διαρκής και αέναη προσπάθεια επικαιροποίησης, βελτίωσης και ανανέωσης του κοινωνικού γίγνεσθαι γιατί «στη μεταβολή βρίσκουν τα πράγματα ανάπαυση».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου και η ομάδα που αποτελεί τον συνδυασμό του εσωκλείουν τα πυρηνικά αυτά στοιχεία, τα οποία είναι εκ των ων ουκ άνευ, για μια ποιοτική, αποτελεσματική και εναρμονισμένη με τις σύγχρονες απαιτήσεις, διαχείριση των κοινών του δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Στο Ηράκλειο εξελισσόμαστε Μαζί! Σε κάθε γειτονιά!

Λίγα λόγια για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο:

Ο Κυριάκος Λιάκος αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής το 1999. Έλαβε πτυχίο από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Παιδαγωγική. Τελείωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Ανοικτό  Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών επιστημών, με εξειδίκευση στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση & Διά Βίου Μάθηση (Γενική Εκπαίδευση Ενηλίκων, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση). Σε ηλικία 30 ετών εκλέχτηκε, για πρώτη φορά, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεονταρίου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet