Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Κηφισιάς για την Αποκριά και την Ημέρα της Γυναίκας
Πολιτισμός

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Κηφισιάς για την Αποκριά και την Ημέρα της Γυναίκας

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή την Αποκριά και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει το ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς την Τετάρτη 6, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, με αφορμή τον εορτασμό της Αποκριάς, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Εντευκτήριο Εκάλης (πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη) μουσική βραδιά με τον συνθέτη – τραγουδιστή Αλέκο Αναστασιάδη.

Στο πρώτο μέρος αυτής της βραδιάς θα ακουστούν μουσικές και τραγούδια κοινής αποδοχής, δηλαδή τραγούδια πολλών και διαφόρων συνθετών, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις μουσικές επιθυμίες σας.

Το δεύτερο μέρος θα είναι αφιερωμένο στον πολυτάλαντο και ιδιόρρυθμο Αττίκ. Ένα ταλέντο, που αν και πέρασαν 100 χρόνια δεν παρουσιάστηκε άλλος στο είδος του. Συγκεκριμένα θα ακουστούν επτά με οκτώ τραγούδια του, καθώς και οι αιτίες που γράφτηκαν αυτά.  Αιτίες ερωτικές, ζήλειας, πάθους και χωρισμού…

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 20:00 στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά) θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Μαρία Πολυδούρη».

Η παράσταση είναι βασισμένη στο έργο της Βιβής Κοψιδά-Βρεττού, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη και πρωταγωνιστούν η Φωτεινή Φιλοσόφου και ο Νίκος Γιάννακας.

Ένας ύμνος στη Γυναίκα-Σύμβολο για τη δύναμη του χαρακτήρα της, τον έρωτα για τη ζωή και την παιδική της αθωότητα!

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, με αφορμή τον εορτασμό της Αποκριάς, στις 13:30 στο κέντρο της Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου) το συγκρότημα Da Band πραγματοποιεί μια soul-funk συναυλία.

Ένα μουσικό σχήμα που συγκεντρώνει τις ποικίλες μουσικές πορείες και επιρροές του κάθε μέλους σε ένα κεφάτο, party mood πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet