Ο Πάνος Αλεξανδρής στηρίζει τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου
Πολιτική

Ο Πάνος Αλεξανδρής στηρίζει τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου

Τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου ανακοίνωσε ο πρώην αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας, ιστορικό στέλεχος της Κεντροαριστεράς και γνωστός δικηγόρος Πάνος Αλεξανδρής.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αλεξανδρής χαρακτηρίζει τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου «μετριοπαθή προσωπικότητα, με εξαιρετική διοικητική επάρκεια, που έχει αποδειχθεί μέσα από την προσφορά σε σημαίνουσες διοικητικές θέσεις».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Πάνου Αλεξανδρή:

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται το κριτήριο είναι αυτοδιοίκητο. Στον Δήμο Αμαρουσίου χρειάζεται μια προσωπικότητα μετριοπαθής, με εξαιρετική διοικητική επάρκεια που να έχει αποδειχθεί μέσα από την προσφορά σε σημαίνουσες διοικητικές θέσεις. Χρειάζεται επίσης ένας άνθρωπος  που να μπορεί να ενώσει μέσα από τις αναγκαίες συγκλίσεις ένα πολυκερματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως αυτό θα προκύψει λόγω του νόμου για την απλή αναλογική όσον αφορά την εκλογή δημοτικών συμβούλων.

Χρειάζεται λοιπόν εκείνος που με μετριοπαθείς απόψεις, διοικητική και πολιτική ικανότητα θα ενώσει το Μαρούσι, μια πόλη που υπηρέτησα και έχω πάντα βαθιά μέσα στη καρδιά μου. Σε αυτή λοιπόν τη συγκυρία θεωρώ ότι ο μόνος που μπορεί καλύτερα να ενώσει τις δυνάμεις της πόλης και μπορεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας για ένα καλύτερο Μαρούσι είναι ο εκλεκτός φίλος Θεόδωρος Αμπατζόγλου και το επιτελείο του.

Πλην της ψήφου μου ως δημότη Αμαρουσίου του ανήκει και η ολόψυχη συμπαράστασή μου τόσο τώρα όσο και μετά τις εκλογές. Το Μαρούσι της καρδιάς μας είναι μια πόλη που αγαπώ και που πάντα αγωνίστηκα για αυτήν είτε ως δικηγόρος από το 1991 έως το 2001 είτε ως αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας από το 2006 έως το 2008 και μετά ως ομόφωνα εκλεγμένος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  από το 2008 έως το 2010. Με τις όποιες δυνάμεις μου θα συνεισφέρω ως πολίτης σε αυτήν την προσπάθεια.

Πάνος Αλεξανδρής
Δικηγόρος
Αρχηγός της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δικηγόρων
πρ. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου 2006-2008

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet