Περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης στα μαγαζιά της Λ. Δημοκρατίας
Πολιτική

Περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης στα μαγαζιά της Λ. Δημοκρατίας

Στα μαγαζιά της Λ. Δημοκρατίας, στα Μελίσσια, περιόδευσε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντά.

«Στη συζήτηση με τους καταστηματάρχες κυριάρχησαν τα υψηλά δημοτικά τέλη που αναγκάζονται να πληρώνουν οι μικροεπαγγελματίες της πόλης μας, γεγονός που δυσκολεύει την ίδια την επιβίωση των μαγαζιών τους», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, Σπύρος Κωνσταντάς, τόνισε ότι «τα δημοτικά τέλη στον Δήμο μας είναι από τα υψηλότερα στην Αττική και είναι αναγκαίο να μειωθούν έως και να καταργηθούν, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους δημότες». Επισήμανε, επίσης, ότι «πρέπει να πληρώσουν οι μεγάλες αλυσίδες, τράπεζες και σούπερ μάρκετ».

Ακόμα, κάλεσε τους μικρούς αυταπασχολούμενους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, «καθώς μόνο έτσι θα υπάρξει αντίσταση στις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων υπηρεσιών, που συνεπάγονται αυξήσεις στα δημοτικά τέλη αλλά και υποβάθμιση των υπηρεσιών».

Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:

«Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι “ανταποδοτική”, θα συνεισφέρει στη δική σας αντίσταση, στον αγώνα σας να κρατήσετε τη δουλειά σας. Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει:

Ξεκάθαρη καταδίκη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. που σε οδηγεί στα χρέη, στην απόγνωση, στην ανεργία.

Απαίτηση για ανάκτηση των απωλειών της κρίσης και του χρέους αυτών που τα δημιούργησαν. με τις φοροαπαλλαγές και τα προνόμια.

Ενίσχυση των στηριγμάτων σας στα όργανα της τοπικής διοίκησης, δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων για τη λαϊκή αντίσταση και πάλη.

Δυνάμωμα της ελπίδας για την αγωνιστική λαϊκή συμμαχία, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελος του λαού και όχι των μονοπωλίων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet