Στα εγκαίνια του Ινστιτούτου Θεραπείας διά των Τεχνών «Λίλιαν Βουδούρη» ο Π. Βραχνός
Κοινωνία

Στα εγκαίνια του Ινστιτούτου Θεραπείας διά των Τεχνών «Λίλιαν Βουδούρη» ο Π. Βραχνός

Στην εκδήλωση των εγκαινίων του Ινστιτούτου Θεραπείας διά των Τεχνών «Λίλιαν Βουδούρη» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο Μαρούσι, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Λίλιαν Βουδούρη», Ιωάννη Παλαιοκρασσά, τον δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, παρουσία βουλευτών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο θεραπείας ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσω διαφόρων μορφών τέχνης που θα λειτουργεί εφεξής στο ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο νεοκλασικό κτήριο, που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου, στη συμβολή των οδών Γ. Σουρή και Ν. Πλαστήρα.

Το Ινστιτούτο θα προσφέρει μουσικοθεραπεία, δραματοθεραπεία, χοροθεραπεία και θεραπεία μέσω εικαστικών τεχνών σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι υπηρεσίες του απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες με νοητική υστέρηση, σύνδρομα και συναφείς διαταραχές, αναπτυξιακές διαταραχές και δυσκολίες επικοινωνίας.

Εκ μέρους του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή παρόντες στην εκδήλωση των εγκαινίων ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιούλα (Παναγούλα) Μπάρλα, Κώστας Ζαπαντιώτης, Ελένη Λέκκα, Νίκος Πέππας, Στέφανος Παπαχαρίτος, Σπύρος ΚούρκουλοςΑντώνης Δρίμερης, Αναστάσιος Μπραίμης, Αναστασία Μπάρλα, Χαρά Θανασούρα και η Παρασκευή Βανδώρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet