Στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει ο Πέτρος Αντωνάκος
Πολιτική

Στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει ο Πέτρος Αντωνάκος

Με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ο μηχανολόγος μηχανικός Πέτρος Αντωνάκος.

Σχετικά με τη συνεργασία αυτή η παράταξη επισημαίνει:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Πέτρου Αντωνάκου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα, Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους εκείνους, που με την εξαιρετική επιστημονική τους κατάρτιση, το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Πέτρος Αντωνάκος είναι μηχανολόγος μηχανικός με εξειδίκευση στην Περιβαλλοντική Προστασία και έχει εργασθεί στη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Οι εξαιρετικές σπουδές του, το πλούσιο βιογραφικό του, καθώς και η εμπειρία του, διοικητική και κοινωνική, αποτελούν εγγύηση ότι θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet