Κούλουμα με τον Γιώργο Μαργαρίτη στη Νέα Ερυθραία
Κοινωνία

Κούλουμα με τον Γιώργο Μαργαρίτη στη Νέα Ερυθραία

Ο Δήμος Κηφισιάς γιορτάζει τα Κούλουμα με τον Γιώργο Μαργαρίτη στη Νέα Ερυθραία και προσκαλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 στον καθιερωμένο πλέον χώρο του Πάρκου «Ανδρέα Παπανδρέου» (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδυσσέα Ανδρούτσου) από τις 11 το πρωί θα υπάρχει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, αλλά και πολλές δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες.

Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς

Το επίλεκτο τμήμα του χορευτικού του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δήμητριος Βικέλας» σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης με τη συνοδεία της ορχήστρας του θα τραγουδήσει μεγάλες δικές του επιτυχίες, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια. Μαζί του θα είναι η Αγνή Καλούμενου και ο Πέτρος Σκάρος.

Για τα παιδιά θα υπάρχουν παιχνίδια με έθιμα από όλη την Ελλάδα, αποκριάτικος στίβος δοκιμασιών, κυνήγι θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, εντυπωσιακό πρόγραμμα με μαγικά και close-up κόλπα ενώ θα υπάρχει face-painting και μασκότ για φωτογραφίες.

Θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα με τη συνοδεία κρασιού και αναψυκτικών.

«Σας περιμένουμε όλους» προσκαλεί τους πολίτες η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet