Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

3ο Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή

0
651 Προβολές

Την 3η μεγάλη αποκριάτικη καρναβαλική παρέλαση διοργανώνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με τη συνεργασία των συλλόγων και φορέων της πόλης.

Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή / αφίσα

Η φετινή παρέλαση, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, θα ξεπεράσει σε συμμετοχή, κέφι, ρυθμό και  φαντασία τις προηγούμενες, στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες καρναβαλιστές.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11:00π.μ. με συγκέντρωση των καρναβαλιστών στην πλατεία Άι Γιάννη, όπου θα μοιράζονται στα παιδιά σερπαντίνες, ντέφια, χαρτοπόλεμος κ.ά.

Στις 12:00 θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση αρμάτων, θεματικών ομάδων και μασκαρεμένων. Η παρέλαση θα κινηθεί κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου και θα τερματίσει στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας, όπου θα γίνει αποκριάτικο πάρτι με DJ τον Προκόπη Δούκα, χορό και κεράσματα για όλους.

Στην παρέλαση θα πάρουν μέρος σύλλογοι της πόλης, σχολεία και παρέες καρναβαλιστών με άρματα και θεματικές ομάδες, καθώς και πλήθος μεταμφιεσμένων.

«Σας περιμένουμε, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε μαζί» σημειώνει η δημοτική αρχή προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στο Καρναβάλι της Αγίας Παρασκευής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up