«Επικοινωνία 94 FM»: Δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «Σαν Παιδιού Φαντασία»
Κοινωνία

«Επικοινωνία 94 FM»: Δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «Σαν Παιδιού Φαντασία»

Δωρεάν προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Σαν Παιδιού Φαντασία» προσφέρει για τους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η παραγωγή «Εργοστάσιο», σε μια συνεργασία με την εκπομπή του «Επικοινωνία 94Fm» «Είναι στο Χέρι σου. Σώσε μια Ζωή» και τη ραδιοφωνική παραγωγό του σταθμού Όλγα Παπακυριακού.

Η παράσταση, μέγας χορηγός της οποίας είναι η Frezyderm, ανεβαίνει, ως συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ «Αλέκος Αλεξανδράκης» (Κυψέλης 54, Αθήνα).

Οι προσκλήσεις αφορούν την παράσταση της Κυριακής 10 Μαρτίου (αυλαία στις 12.00μ.μ.).

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Οδυσσέας και η Αριάδνη αντιπροσωπεύουν το κάθε παιδί όπου μέσα από την παράσταση θα διασκεδάσει, θα συνεργαστεί με τους ήρωες του έργου, αλλά πάνω από όλα θα αντιμετωπίσει τους φόβους του, θα ανακαλύψει το θάρρος μέσα του, θα εμπλουτίσει τη συναισθηματική του νοημοσύνη και θα έρθει σε επαφή με τη γενικότερη έννοια της απώλειας, η οποία προσεγγίζεται με τρόπο που αρμόζει σε αυτήν την ηλικία και χωρίς να θέτει προβληματισμούς που τα παιδιά δεν μπορούν να διαχειριστούν.

Η παράσταση αποτελεί «εργαλείο» στα χέρια του γονιού και του εκπαιδευτικού για την προσέγγιση αυτού του θέματος.

Η κυρία Φαντασία (Ευτυχία Φαναριώτη από το «Καφέ της Χαράς»), η αγαπημένη σε όλους Idra Kayne που θα σας μαγέψει, ο Φούι με τα απίστευτα ακροβατικά του (Βασίλης Γιαννέλος), οι 3 Μοίρες που κατεβαίνουν από τον Όλυμπο για να βοηθήσουν τον Οδυσσέα (Δημήτρη Πιέτρη) στο ταξίδι του και η αγαπημένη Αριάδνη (Τζοάννα Βρακά), που πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους της μαζί με τη συμμετοχή των παιδιών, θα σας ταξιδέψουν στη Φανταστική Βουργουνδούπολη.

Facebook: https://www.facebook.com/ergostasiooneirou/

Eπίσημη ιστοσελίδα: http://ergostasiooneirou.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet