Κ. Τατούλης: Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε «τα άλλα τρένα να περνούν…»
Πολιτική

Κ. Τατούλης: Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε «τα άλλα τρένα να περνούν…»

Υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Ηράκλειο – Μαζί έθεσε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τατούλης.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Γιώργο Παπαδημητρίου σε συνέντευξή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM».

«Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε “τα άλλα τρένα να περνούν…”» επισημαίνει ο ίδιος ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κ. Τατούλης στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου διαδρομής ως δημοσιογράφος και αυτοδιοικητικός – πολιτικός συντάκτης, αποφάσισα να επιχειρήσω τη μετάβαση από την ενεργή σχέση με τη Δημοσιογραφία, στην ανάμειξη με την αυτοδιοικητική σκηνή του Ηρακλείου Αττικής, μέσα από τον συνδυασμό Ηράκλειο – Μαζί με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδημητρίου.

Αυτή η προσπάθεια, που ξεκίνησε από τις γειτονιές του Ηρακλείου Αττικής, δεν αποτελεί πορεία σε αχαρτογράφητα νερά.

Δεν πρόκειται απλώς για μια κίνηση που εκδηλώθηκε επειδή η επερχόμενη αναμέτρηση για τον Α΄ και Β΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης θα διεξαχθεί, όπως αναμενόταν, με το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής.

Αυτό το εγχείρημα που ξεκίνησε ο Γιώργος Παπαδημητρίου στις 22 Απριλίου 2018 είναι βαθιά μελετημένο.

Ήδη από τις πρώτες αντιδράσεις στη δημόσια σφαίρα της πόλης μας, είναι ξεκάθαρο ότι αυτός ο δημοτικός συνδυασμός δεν ήρθε για να συμπληρώσει το παζλ.

Γεννήθηκε για να δράσει και να αλλάξει τη ροή του πολιτικού μωσαϊκού στο Ηράκλειο Αττικής. Είναι ένα στοίχημα που αποτελείται από ανθρώπους της γενιάς μας.

Μιας γενιάς που δεν είναι απλώς μορφωμένη. Είναι επαρκέστατα εξειδικευμένη, με πόρους και θυσίες που δαπανήθηκαν εδώ και πρέπει να δραστηριοποιηθούν εδώ.

Τον Γιώργο Παπαδημητρίου τον γνώρισα σε δύσκολες περιστάσεις. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για μένα.

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως: «Αν θέλεις να κατανοήσεις έναν άνθρωπο, δώστου εξουσία».

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου παρά το γεγονός ότι από πολύ νεαρό ηλικιακό στάδιο έχει διαχειριστεί θέσεις ευθύνης τόσο στο Ηράκλειο, όσο και εκτός από αυτό δεν άλλαξε συνήθειες. Δεν ζαλίστηκε. Δεν «καβάλησε» το καλάμι.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου ανήκει στους ελάχιστους αιρετούς του Ηρακλείου Αττικής, όπου στα χρόνια της επαγγελματικής μου ερήμωσης ήταν νοερά και ενεργά εκεί, χωρίς να του το ζητήσω.

Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να μας δώσετε το χέρι. Να μας δώσετε τη δύναμη να φτάσουμε όσο ψηλότερα κρίνετε εσείς. Στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου ζητώ τη στήριξη σας μέσα από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί. Γιατί ως άτομα και ως γενιά, δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε «τα άλλα τρένα να περνούν»…

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Γ. Τατούλης είναι δημοσιογράφος, μέλος ΕΣΠΗΤ.

Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου / Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί.

Απόφοιτος του Οικονομικού Κολεγίου Αθηνών, κάτοχος BA in Marketing Communications, PR& Advertising του LMU.

Πρώην πρόεδρος εργαζομένων στον «Επικοινωνία 94.0 fm»

Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet