Κ. Ζώμπος: «Εμπόλεμη ζώνη» το 1ο Λύκειο Γαλατσίου – Οι μαθητές κινδυνεύουν
Αυτοδιοίκηση

Κ. Ζώμπος: «Εμπόλεμη ζώνη» το 1ο Λύκειο Γαλατσίου – Οι μαθητές κινδυνεύουν

Σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί από πλευράς κτηριακής υποδομής στο 1ο Λύκειο Γαλατσίου κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Ζώμπο.

Όπως αναφέρει, τα παιδιά του σχολείου αναγκάζονται να κάνουν μαθήματα σε αίθουσες όπου επικρατούν «τριτοκοσμικές» συνθήκες, ενώ και η κατάσταση του υπόλοιπου κτηρίου κάθε άλλο παρά ιδανική είναι, παρά τις περί αντιθέτου δηλώσεις του δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου για μεγάλες επενδύσεις για συντηρήσεις και επισκευές στα σχολεία του Δήμου

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Τα παιδιά μας κινδυνεύουν στο 1ο Λύκειο Γαλατσίου.

Παρά τους ισχυρισμούς του δημάρχου, για το μεγαλόπνοο σχέδιο στα σχολεία, οι εικόνες που αποκαλύπτουμε είναι αποκαρδιωτικές.

Πλημμυρισμένες αίθουσες, σκουριασμένα κάγκελα, πρίζες χωρίς κάλυμμα, μέχρι και τρύπες στο προαύλιο, είναι μόνο μερικές από τις συνθήκες που ζουν καθημερινά οι μαθητές στο συγκεκριμένο σχολείο.

Τελικά ποιον να πιστέψουν οι γονείς; Εσάς . κ. Μαρκόπουλε που λέτε στον απολογισμό σας ότι δώσατε 5.700.000 ευρώ σε 5 χρόνια για συντήρηση και επισκευές ή τα παιδιά τους που βρίσκονται σε σχολεία εμπόλεμης ζώνης;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet