Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Σπ. Παπασπύρος: Εργασιακός μεσαίωνας στον ΠΑΟΔΑΠ με ευθύνη Σταθόπουλου – Παπαμιχαήλ

0
287 Προβολές

Για «εργασιακό μεσαίωνα» στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, ο οργανωτικός γραμματέας του δημοτικού συνδυασμού Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Σπύρος Παπασπύρος, καταγγέλλοντας ως υπαίτιους τόσο τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Σταθόπουλο, όσο και τον πρόεδρο του νομικού προσώπου, Σωτήρη Παπαμιχαήλ.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπασπύρος αναφέρει:

Πριν λίγες ημέρες δημιουργήθηκε σάλος (και δικαίως) με την επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά αλυσίδος σούπερ μάρκετ προς τους υπαλλήλους της, οι οποίοι εργάζονται για 300 ευρώ τον μήνα.

Πώς όμως πρέπει να χαρακτηρισθεί η συμπεριφορά ενός εργοδότου ο οποίος, επί περίπου 6 μήνες, δεν πληρώνει ΚΑΘΟΛΟΥ 55 εργαζομένους του, τους οποίους μάλιστα έχει ανασφάλιστους; Πώς μπορεί να χαρακτηρισθεί η άρνησή του να υπογράψει τις υπερωρίες άλλων εργαζομένων; Και πώς η μειωτική και απαξιωτική συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους; Και, τέλος, τι θα λέγαμε αν γνωρίζαμε ότι οι συμπεριφορές αυτές επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο για 5 συνεχή χρόνια; Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ (πρόεδρο ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ) και τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο (δήμαρχο).

Αυτός ο εργασιακός μεσαίωνας υπάρχει από τον Σεπτέμβριο του 2014, με την ανάληψη της δημαρχίας από τον κ. Γιάννη Σταθόπουλου. Ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να τοποθετήσει τον κ. Παπαμιχαήλ στο «τιμόνι» του ΠΑΟΔΑΠ. Από τότε  ο ΠΑΟΔΑΠ πήρε την κατιούσα, εκατοντάδες χρήστες των προγραμμάτων του απεχώρησαν, οδηγώντας τον σε «μαρασμό» και οι υπάλληλοι υφίστανται τα πάνδεινα.

Για το συμβαίνει στον ΠΑΟΔΑΠ, ο κ. δήμαρχος είναι απολύτως ενήμερος από την αρχή. Γνωρίζει τα πάντα και τα ανέχεται. Το μόνο που κάνει είναι να κουνά το κεφάλι του απλά. Ο κ. Σταθόπουλος είναι ένας συμπαθής γενικά άνθρωπος. Καλός για παρέα, καλός  και για δημόσιες σχέσεις. Για δήμαρχος όμως δεν κάνει, ένας δήμαρχος πρέπει να διαθέτει αίσθημα δικαίου και πυγμή. Και δεν επιτρέπει σε κανέναν συνεργάτη του να συμπεριφέρεται σαν φεουδάρχης, ό,τι κι αν τον «δένει» με τον συνεργάτη-φεουδάρχη. Από τη στιγμή που τον ανέχεται είναι και ο ίδιος απόλυτα υπεύθυνος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up