12 μετάλλια για τους αθλητές του Δήμου Αμαρουσίου σε διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης
Αθλητισμός

12 μετάλλια για τους αθλητές του Δήμου Αμαρουσίου σε διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης

Με σημαντικές επιτυχίες από μέρους των αθλητών και των αθλητριών που συμμετέχουν στα προγράμματα κολύμβησης που υλοποιεί το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου, ολοκληρώθηκαν οι 4οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης του Δήμου Χαλανδρίου. Χάρη στις επιδόσεις των αθλητών, το Μαρούσι κατέκτησε συνολικά 12 μετάλλια (3 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο «Ν. Πέρκιζας» και συμμετείχαν οι Δήμοι Αμαρουσίου, Γαλατσίου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παλλήνης – Γέρακα, Φιλοθέης – Ψυχικού, και Χαλανδρίου.

Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι: Δημήτρης Ζωχιός, Δημοσθένης Μπαλάτσος, Δημήτρης Λιώνης, Χάρης Γιαβήλ, Φίλιππος Μαρτζούκος, Μαρία Κρητικού, Ελευθερία Σουλιώτη, Σοφία Γούναρη, Χαρά Ζωχιού, Αναστασία Γούναρη, Χριστίνα Σταθερού και Άννα Αργυριάδη.

Με την ευκαιρία των επιτυχιών του Δήμου στους αγώνες κολύμβησης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά της πόλης μας, στους προπονητές τους για την πολύ καλή προετοιμασία. Ευχόμαστε οι επιτυχίες σας να διαδέχονται η μία την άλλη και να συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους. Ευχαριστούμε τους γονείς που επιλέγουν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου για τα παιδιά τους. Όλοι μαζί κρατούμε τον αθλητισμό στην πόλη μας υψηλά με μετρήσιμα αποτελέσματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet