Με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Χρήστος Γούναρης
Πολιτική

Με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Χρήστος Γούναρης

Στη δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, εντάσσεται ο κ. Χρήστος Γούναρης.

«Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Γούναρη στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει ο Δήμος μας σε μια νέα εποχή. Να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Ο Χρήστος ανήκει στη νέα γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για το ήθος, την επιστημονική του κατάρτιση και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας. Θα είναι πολύ χρήσιμος στην προσπάθεια που κάνουμε», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της παράταξης.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος σύμβουλος επεσήμανε:

«Μεγαλώνοντας στην πόλη και έχοντας ζήσει σε διαφορετικές γειτονιές της (Υακίνθου 12, Ρήγα Φεραίου 5, Δερβενακίων 71) είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω την Αγία Παρασκευή από άκρη σε άκρη.

»Οι σπουδές μου, η επαγγελματική μου δραστηριότητα και η συμμετοχή μου στη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Πανελληνίου Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών, μου προσέφεραν  εμπειρίες και γνώση, που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω προς όφελος της πόλης.

»Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου πολλά χρόνια. Από τη γειτονιά που ζω και από την Πολεμική Αεροπορία. Είναι πολύ οργανωτικός, με εμπειρία στα θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Υποδομών και Περιβάλλοντος. Είναι ο κατάλληλος συμπολίτης μας για να ηγηθεί της προσπάθειας να αναμορφώσουμε την πόλη μας».

Ποιος είναι ο Χρήστος Γούναρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε από το 1979 στην Αγία Παρασκευή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι γιος του Κωνσταντίνου Γούναρη, αντιπτεράρχου (Ι) ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας και της Έφης Γούναρη-Παΐζη και αδερφός του Παναγιώτη Γούναρη, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αποφοίτησε από το 5ο Δημοτικό (Χέλμειο), 4ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (1997) και ομιλεί άριστα αγγλικά και γαλλικά. Ως μαθητής υπήρξε αθλητής των ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (πρώην ΓΣΑΠ).

Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2003), με ειδίκευση στα Συγκοινωνιακά Έργα, όπου και συνέχισε ως υποψήφιος διδάκτωρ ΕΜΠ, για να διακόψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (2007), έπειτα από δύο χρόνια έρευνας στον τομέα της βιομηχανικής γεωδαισίας. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Γεωπληροφορική (Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών) στο ΕΜΠ (2011), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Executive MBA, από το οποίο αναμένεται να αποφοιτήσει φέτος.

Από το 2007 εργάζεται ως μηχανικός στη διεύθυνση Υποδομών του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στο αντικείμενο του Κτηματολογίου, της Χωροταξίας και των Πολεοδομικών θεμάτων. Επίσης, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των Τοπογραφικών & Πολεοδομικών μελετών και ως Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων (εξωτερικός συνεργάτης Εθνικής Τράπεζας), ενώ είναι εταίρος σε μελετητική εταιρεία συμβούλων μηχανικών και υπηρεσιών κτηματολογίου.

Από το 2013 εκλέγεται μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), με την παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ), που έχει την προεδρία του ΤΕΕ, ως επικεφαλής της ειδικότητας των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών της ΔΚΜ, την οποία και εκπροσωπεί στη Διοικούσα Επιτροπή της παράταξης, της οποίας είναι γραμματέας Προγράμματος. Παράλληλα, είναι μέλος (αν. επιμελητής) της Επιστημονικής Επιτροπής Τοπογράφων του ΤΕΕ, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να συμμετέχει και ως μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.

Από το 2009 εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών (6.500 μέλη), του οποίου έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και διεκδίκησε την προεδρία με την παράταξη της ΔΚΜ στις τελευταίες εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet