Φ. Αλεξόπουλος: Οι σημερινοί «σωτήρες» είναι υπεύθυνοι για το έργο που δεν έγινε στην Αγ. Παρασκευή
Πολιτική

Φ. Αλεξόπουλος: Οι σημερινοί «σωτήρες» είναι υπεύθυνοι για το έργο που δεν έγινε στην Αγ. Παρασκευή

Για διαχρονικές ευθύνες των διοικήσεων που πέρασαν από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια κάνει λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη, υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Αλεξόπουλος, αναφορικά με την έλλειψη ουσιαστικού έργου στην πόλη.

Αναφέροντας σειρά παραδειγμάτων, ο κ. Αλεξόπουλος σχολιάζει ότι κάποιοι από όσους συμμετείχαν στις προαναφερόμενες διοικήσεις προβάλλουν σήμερα ως «σωτήρες» υποψήφιοι δήμαρχοι, θέλοντας να «ταΐσουν σανό» τον κόσμο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του κ. Αλεξόπουλου:

Από το 2006 πέρασαν τρεις παρατάξεις από τη Διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής: Γιαννακόπουλου, Ζορμπά, και Σταθόπουλου. Μερικοί, μάλιστα, που σήμερα εμφανίζονται ως «σωτήρες» υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης, ήταν πρωτοκλασάτα στελέχη σε θέσης ευθύνης στις παραπάνω παρατάξεις.

Επειδή πολλοί από εμάς, ακόμα, – Δόξα τω Θεώ –  δεν έχουμε φθάσει σε τέτοιο σημείο  ώστε να τρώμε και «σανό»,  θα ήθελα να τους θυμίσω ότι η εικόνα του εγκαταλειμμένου κολυμβητηρίου είναι «έργο δικό τους», η εγκατάλειψη του οικόπεδου στα Πευκάκια και η μετατροπή του σε «χαβούζα» οικοδομικών υλικών είναι «έργο δικό τους» , το γεγονός επίσης  ότι δεν έχουμε πρόσβαση του τοπικού  καταναλωτή στις τοπικές αγορές είναι «έργο δικό τους», αφού ως γνωστόν παρά τις «πανάκριβες» μελέτες δεν λύθηκε ποτέ το θέμα του δημοτικού πάρκινγκ, αλλά και οι στάσεις ολιγόλεπτης στάθμευσης.

Επίσης, το γεγονός ότι είμαστε η μοναδική πόλη σε όλη την Ελλάδα που διαθέτει μόλις 100 τραπεζοκαθίσματα στις δύο κεντρικές πλατείες (πάνω & κάτω) επί της οδού Άγιου Ιωάννου είναι «έργο δικό τους». Τα χάλια της οδού Γαρυττού είναι «έργο δικό τους», γιατί ποτέ δεν είχαν την πολιτική βούληση να αναλάβουν το πολιτικό κόστος ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτό το  χάλι.

«Δικό τους έργο» επίσης είναι και το γεγονός  ότι η πόλη έχει παραμείνει με μόλις δύο κλειστά γυμναστήρια από τα οποία «ωφελούνται» μόνο μερικοί αθλητικοί σύλλογοι και υπάρχει «απαγορευτικό» για τον απλό και μεμονωμένο δημότη και την άθλησή του.

Θα μπορούσα να μιλώ ώρες ατελείωτες γι’ αυτά που δεν έγιναν στην πόλη 28 χρόνια τώρα. Ίσως να είμαστε και από τους μοναδικούς δήμους στην Ελλάδα που δεν έχει ιδιόκτητο δημαρχείο, για παράδειγμα. «Δικό σας έργο» και αυτό.

Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε άλλο «έργο». Το «έργο σας» τελειώνει στις 19 Μαΐου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet