Με τον Νίκο Χιωτάκη συμπορεύεται η Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ
Πολιτική

Με τον Νίκο Χιωτάκη συμπορεύεται η Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη κατεβαίνει στις εκλογές του Μαΐου η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Πάστρα-Μάγερ είχε εκλεγεί με την παράταξη του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, από την οποία παραιτήθηκε και ταυτοχρόνως ανεξαρτητοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανακοινώνοντας τη συμπόρευση της κ. Πάστρα-Μάγερ με την παράταξή του, +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας, ο κ. Χιωτάκης επισημαίνει:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Κηφισιάς κ. Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ και συμφωνήσαμε να +εργαστούμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

»Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας την Κηφισιώτισα κ. Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ η οποία +εργάζεται με την πόλη της καρδιάς μας προκειμένου με την πολύτιμη εμπειρία και τη γνώση της να πραγματοποιήσει το όραμα της για την πόλη μας.

»Την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της».

Από την πλευρά της η κ. Πάστρα-Μάγερ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το νέο περιβάλλον που διαμορφώνει ο “Κλεισθένης” απαιτεί μια στιβαρή, έμπειρη ικανή και αποτελεσματική διοίκηση που να μπορεί να συνθέτει και να +εργάζεται με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις για το καλό της πόλης μας. Αυτές τις προϋποθέσεις αναμφισβήτητα τις διαθέτει ο Νίκος Χιωτάκης με τον οποίο συντάσσομαι απόλυτα για τη νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet